Mød PFA på Folkemødet 2017

Igen i år er PFA klar til at lægge telt til samfundsdebat og møde politikere, kunder og samarbejdspartnere, når Folkemødet den 15.- 18. juni løber af stablen i Allinge på Bornholm.

PFA kan i år fejre 100 års jubilæum og benytter anledningen til på Folkemødet at kigge frem mod de næste 100 år. Det bliver således en milepæl for PFA’s tænketank Den nye 3. alder, der er sat i verden for at gentænke fremtidens seniorliv.

”Folkemødet vil fungere som en midtvejsstatus for arbejdet i tænketanken. Derfor vil debatterne også tage udgangspunkt i tænketankens temaer, fx arbejdsmarkedet, sundhed, teknologi og seniorboliger. Det glæder jeg mig rigtig meget til at tale med politikere, eksperter og festivalgæster om, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan vi sikrer, at danskerne også i fremtiden har frihed til at leve det liv, de ønsker,” siger PFA’s Group CEO Allan Polack, der også er næstformand i tænketanken.

PFA deltager også på Folkemødet for at møde kunder, samarbejdspartnere, og hvem der ellers har lyst til få en overordnet snak om pension og gode råd til et sundt (arbejds)liv. Så kig forbi PFA’s telt på plads G1 ved Ydermolen, hvis du er på Bornholm den 15. til 18. juni.

I teltet kan du bl.a. møde PFA’s CEO, kundetillidsmand og pensionsrådgivere. Du kan også hilse på nogle af vores virksomheds- og organisationskunder eller stifte kendskab med hjertesager, som PFA Brug Livet fonden har støttet siden 2010. Vi byder selvfølgelig også på friskpresset juices og forfriskende sundhedsråd, så du - ligesom PFA - kan fylde 100 år i fin form.