PFA styrker boligtilbud til kunderne

Efter at PFA Pension i maj 2017 gav kunderne mulighed for at skrive sig op til lejeboliger, som selskabet er ejer eller medejer af, har tusinder af danskere skrevet sig på interesselisten. Nu tilføjer pensionsgiganten en tredjedel flere helt nybyggede lejeboliger til porteføljen i PFA Boliger.

PFA Pension udvider nu sit værditilbud om lejeboliger til kunderne, PFA Boliger, med 300 lejeboliger i fem nyopførte ejendomme i fire byer. Der er tilføjet nye lejeboliger i områderne Hellerup, Hillerød, Sydhavnen i København, København K og Aalborg.  

”Med tilføjelsen af 300 nybyggede lejeboliger skruer vi endnu mere op for kundernes mulighed for at erhverve sig en lejebolig, der passer til deres behov og pengepung. Det er en styrkelse af vores i forvejen populære værditilbud om lejeboliger til vores kunder, og det glæder mig, at vi nu kan tilbyde et større og mere alsidigt udvalg af boliger i flere egne af landet,” siger Jens Gammelmark, der er direktør for Kommerciel Udvikling i PFA Pension.

De nye boliger er det første nybyggeri i PFA Boliger, som hidtil har været begrænset til en række allerede beboede lejeboliger i hovedstadsområdet, men som nu udvides med flere boliger i flere byer. Konceptet hedder PFA Nybyggeri og giver alle med en pensionsopsparing eller forsikringer i PFA Pension mulighed for at skrive sig på interesseliste til boligerne.

Stor interesse for lejeboliger

De 300 nye lejemål føjer sig til rækken af de nuværende ca. 900 lejeboliger, som PFA Pensions kunder siden maj 2017 har kunnet skrive sig på interesseliste til. Dermed er der altså samlet ca. 1200 boliger, og der vil løbende komme flere til i hele landet, oplyser Jens Gammelmark. 

Interessen har allerede været stor. De første to måneder har 50.000 kunder besøgt PFA Boligers hjemmeside, og 5.300 kunder har skrevet sig op til en eller flere lejeboliger på hjemmesiden, der findes på adressen mitpfa.dk/boliger.
 
”Med 50.000 besøgende på mitpfa.dk/boliger og mere end 5000 på interesseliste har opmærksomheden om lejeboligerne været markant. Den store interesse bekræfter, at kunderne ser det som et relevant og attraktivt værditilbud. Det understøtter os yderligere i, at boligerne – udover den væsentlige egenskab at fungere som et hjem – også er en god kilde til stabile langsigtede afkast, der er med til at lægge et stærkt fundament under kundernes pensionsopsparinger,” siger Jens Gammelmark.

De nyopførte boliger udlejes til markedspris gennem Mit PFA. Der er i nogle tilfælde mulighed for en fremvisning, før man skriver sig på interesseliste, hvilket bliver annonceret på mitpfa.dk/boliger. Fremvisninger af nybyggeri påvirker ikke ancienniteten på interesselisten til PFA Boliger.
 
For yderligere oplysninger:

Kontakt pressechef Kristian Lund Pedersen, 39 17 58 79 eller klp@pfa.dk.

 

Fakta: 

 

 • De nye boliger er tilføjet til PFA Boliger fra dags dato – 13.7.2017. Boligerne går under navnet PFA Nybyggeri og tilføjer sig til den øvrige portefølje af lejeboliger, som PFA Pension er ejer eller medejer af og lejer ud til sine kunder.  
   
 • Det er alene kunder med opsparinger eller forsikringer i PFA Pension, der kan skrive sig på interesseliste, mens ægtefæller og børn ikke er omfattet af tilbuddet.
   
 • De nye boliger ligger i (antal i parentes): Hillerød(94), Hellerup(35), Sydhavnen(64) København K(31) & Aalborg(72).
   
 • Der vil løbende komme nye boliger til - også uden for Storkøbenhavn - bl.a. i Silkeborg, Horsens & Randers.
   
 • Se også Se FAQ’en under PFA Boliger på Mit PFA for yderligere information.

 

PFA Pension fylder 100 år i 2017. PFA blev dannet i 1917 af en række arbejdsgiverorganisationer som et uafhængigt selskab med det ene formål at sikre medarbejdere og familier en tryg økonomisk fremtid. I dag er PFA Pension Danmarks største kommercielle pensionsselskab med over 500 mia. kr. under forvaltning og 1,2 mio. pensionskunder.