Erfaren chefrådgiver bliver PFA’s nye kundetillidsmand

Tove Larsen Pedersen startede per. 1. september som ny kundetillidsmand i PFA.

PFA Pension har udpeget Tove Larsen Pedersen, 58 år, som ny kundetillidsmand.

Som kundernes ambassadør i PFA får hun som opgave at se PFA’s produkter og serviceydelser med kundernes briller. Og med mere end 35 års erfaring med rådgivning i bank- og pensionsspørgsmål er hun godt rustet til opgaven.  

Tove Larsen Pedersen kommer fra en stilling som leder og ansvarlig for kunderådgivningen og skadebehandlingen i Bankpension, hvor hun startede i 2006 – først som områdeleder for pension. Bankpension blev per 1.10.2016 fusioneret ind i PFA.

Tidligere har hun gennem 10 år været pensionschef i Maxbank, og før det har hun 17 års erfaring fra Nordea – de seneste år som pensions- og formuerådgiver.

Tove Larsen Pedersen har de seneste år skærpet sin profil inden for særligt pensions- og formuerådgivning, og hun brænder nu for at sætte sine kompetencer i spil i dialogen med PFA’s 1,2 mio. pensionskunder.

Tove Larsen Pedersen tiltrådte 1. september og erstatter den tidligere kundetillidsmand, Carsten Holdum, som har været på posten i 3,5 år. Han overgår nu til en mere udadvendt rolle med mere fokus på presserelationer. Privat bor Tove Larsen Pedersen i Dianalund.

 

For mere information: Kontakt Martin Olsen, presse- og kommunikationskonsulent i PFA, tlf.: 30 53 17 67