PFA Brug Livet Fonden kårer igen Årets Hjertesager

PFA Brug Livet Fonden åbner i dag den 16. oktober for indstillinger til støtte. Frem til den 21. november kan alle, der brænder for at hjælpe andre med at gøre deres liv lettere, tryggere eller bedre melde sig ind i kampen om at blive Årets Hjertesager 2018.

Siden 2009 har PFA Brug Livet Fonden støttet en række velgørende formål – kaldet hjertesager. I efteråret kan alle, der brænder for en sag eller kender en ildsjæl med en god sag igen være med i opløbet om at blive Årets Hjertesager.

”Det er PFA Brug Livet Fondens fineste opgave at give et økonomisk skulderklap og hjælpe med at skabe ekstra opmærksomhed om nogle af de ildsjæle, der dedikerer deres tid på at hjælpe andre. Med kåringen af Årets Hjertesager ønsker vi at støtte op om nogle af de mindre sager, som gør en stor forskel, men som ofte ikke er særligt synlige i det store billede. For de fortjener anerkendelse,” siger Group CEO i PFA og medlem af fondens bestyrelse Allan Polack.

Fra den 7. – 21. november kan alle være med til at stemme på deres favoritter til Årets Hjertesager. De sager, der får størst opbakning, indstilles til fondens bestyrelse, som afgør, hvem der skal have støtte og beløbets størrelse. Årets Hjertesager kåres i starten af december.

Fakta

  • PFA Brug Livet Fonden støtter ildsjæle, der hjælper andre til at bruge livet.
  • I en periode om året kan man indstille og beskrive sin sag på fondens website pfabruglivetfonden.dk.
  • Sidste år blev der indstillet 80 sager til fonden, og Årets Hjertesager blev: Sølund Musik-Festival, Julemærkefonden, Børns Voksenvenner, Cystisk Fibrose Foreningen, Foreningen for Børn med Handicap – og deres Familier og Immun Defekt Foreningen
  • Følg fonden og de indstillede sager på fondens Facebook-side: https://www.facebook.com/pfabruglivetfonden/.