PFA-kunder tager godt imod nyt boligtilbud

Med mere end 100.000 unikke besøgende på hjemmesiden og en overvældende interesse ved fremvisningerne er PFA’s lejeboliger, som blev lanceret tidligere på året, kommet godt fra start.

PFA lancerede for et halvt år siden PFA Boliger, og kunderne har taget godt imod tilbuddet, som giver PFA’s kunder mulighed for at skrive sig op til en lejebolig i ejendomme, som PFA ejer eller er medejer af. Det viser helt nye tal fra pensionsselskabet i anledning af en halvårsstatus på ordningen.

”Vi er positivt overvældet over den interesse, som vores tilbud med lejeboliger i hele landet har vakt blandt vores kunder. Efter et halvt år har vi allerede formidlet et nyt hjem til mere end 125 familier og enkeltpersoner, og over 100.000 kunder har været inde på PFA Boligers hjemmeside. Det viser, at det er et relevant værditilbud for vores kunder, og det er vi glade for,” siger Mads Kaagaard, der er koncerndirektør, CCO, i PFA.

PFA boliger blev lanceret i starten af maj 2017 med 900 boliger, men siden er der via nybyggeri og tilkøb af eksisterende boliger nu 1.356 boliger i ordningen fordelt over 37 ejendomme.

Vi skal være relevante for vores kunder hele livet – ikke først når de er gået på pension. Med PFA Boliger kan vi både gøre det lettere for vores kunder at få en god lejebolig og samtidig være med til at sikre en højere udlejningsgrad på ejendommene, og det kommer kunderne til gavn senere i livet i form af et godt afkast på deres pensionsopsparing

Mange har fået ny bolig

De over 100.000 unikke brugere, der har søgt efter bolig på hjemmesiden, er mere end tre gange så mange som forventet for perioden. Samtidig har over 8.400 PFA-kunder skrevet sig op til en eller flere boliger, og interessen ved de foreløbige fremvisninger har været solid. For eksempel mødte ca. 250 kunder op til en af de seneste fremvisninger på et nybyggeri i Hillerød.

”Vi skal være relevante for vores kunder hele livet – ikke først når de er gået på pension. Med PFA Boliger kan vi både gøre det lettere for vores kunder at få en god lejebolig og samtidig være med til at sikre en højere udlejningsgrad på ejendommene, og det kommer kunderne til gavn senere i livet i form af et godt afkast på deres pensionsopsparing,” siger Mads Kaagaard.

PFA Boliger er ikke kun for PFA-kunder, men PFA’s 1,2 mio. kunder har fortrinsret til at skrive sig op til boligerne. Der er PFA Boliger i bl.a. København, Frederiksberg, Søborg, Lyngby Charlottenlund, Hillerød og Aalborg. Der kommer løbende flere til i andre dele af landet.

Fakta - halvårsstatus på PFA Boliger

Unikke besøgende på PFA Bolig/Mit PFA:           >  104.000

Kunder på interesselisten:                                    >  8.000

Kunder tilmeldt en PFA fremvisning:                    >  1.000

Kunder der har fået et nyt hjem via PFA Bolig:     >  125
 

  • PFA’s kunder har fra starten af maj måned haft mulighed for at skrive sig op til boliger, som PFA ejer eller er medejer af.
  • PFA’s kunder har fortrinsret til boligerne, men andre kan også skrive sig op.
  • Udlejning af PFA-boliger sker på markedsvilkår, og boligtilbuddet understøtter PFA’s overordnede formål om at sikre kunderne bedst mulig forvaltning af deres pensionspenge.
  • Tilbuddet gælder alle, som har opsparing eller forsikringer i PFA Pension og derigennem adgang til mitpfa.dk, hvor man skriver sig op.