PFA ansætter Tine Choi Danielsen som ny chefstrateg

PFA har ansat Tine Choi Danielsen som ny chefstrateg. Dermed opruster Danmarks største kundeejede pensionsselskab på det investeringsstrategiske område med en dygtig, erfaren og fagligt respekteret profil.

Tine Choi Danielsen (45 år) er blevet ansat som ny chefstrateg i PFA. Her skal hun være med til at lægge strategien for, hvordan PFA forvalter kundemidler for mere end 500 mia. kr. og stå for de faglige leverancer, som PFA bygger sin investeringsrådgivning og anbefalinger op på.

Samtidig bliver hun helt central i PFA’s direkte dialog med kunderne og medierne på hele investeringsområdet.

”Tine har nogle rigtig stærke kompetencer på det investeringsstrategiske område og kommer med stor erfaring fra de største banker, hvor hun over en årrække har analyseret markederne og rådgivet kunder på allerhøjeste niveau. Hun har stor makroøkonomisk indsigt og er dygtig til at formidle, hvilket er nogle kernekompetencer, vi sætter meget højt i vores dialog med kunder og medierne,” siger Christian Lindstrøm Lage, investeringsdirektør i PFA.
 
Tine Choi Danielsen kommer fra en stilling i Danske Bank som Chief Strategist, Head of Strategy & Macro i Wealth Management. Her har hun analyseret de globale finansielle markeder og som talsperson rådgivet kunder og kommenteret på spørgsmål omkring markedsudvikling, investering og opsparing.

Tidligere har hun haft lignende stillinger som seniorstrateg og chefanalytiker i både Nordea og Nykredit. Hun har en kandidatuddannelse i økonomi (Cand. Oecon) fra Aarhus Universitet.

”Jeg glæder mig meget til de personlige og faglige udfordringer, der ligger i at skulle være chefstrateg i PFA og være med til at profilere Danmarks største kundeejede pensionsselskab. På det faglige og forretningsmæssige plan kommer jeg ind i en spændende og ambitiøs organisation med stor samfundsmæssig betydning, hvor der selvfølgelig skal leveres på den korte bane, men hvor det også er det lange sigt, der tæller. I begge tilfælde handler det om, at PFA’s mange kunder skal kunne føle sig trygge og godt rådgivet,” siger Tine Choi Danielsen.

Tine Choi Danielsen, der er bosat i Malmø med sine to børn, begynder senest i sit nye job som chefstrateg i PFA den 1. marts 2019.

For yderligere oplysninger

Pressechef Kristian Lund Pedersen, 39 17 58 79 eller klp@pfa.dk