Jon Johnsen stopper i PFA

Koncerndirektør for Kunder & Services, Jon Johnsen, stopper i PFA for at blive ny adm. direktør i PKA.

Group CEO i PFA, Allan Polack, siger i forbindelse med Jon Johnsens afsked.

”Jeg vil gerne takke Jon for hans store indsats gennem mere end 10 år som koncerndirektør i PFA. Jon har som en del af direktionen i mere end et årti været stærkt medvirkende til, at PFA i dag står som markedsleder med et bredt funderet værditilbud til kunderne og lave omkostninger. Både i udarbejdelsen og udførelsen af vores 2020-strategi har Jon ydet en vigtig indsats, som gør, PFA står stærkt i markedet. Jeg har forståelse for, at Jon nu ønsker at tage skridtet videre, og ønsker ham held og lykke i sin nye stilling.”

Selvom Jon Johnsen ser frem til den nye rolle som adm. direktør i PKA, så er det med vemod, at han siger farvel til PFA og de mange gode kollegaer.

”Tiden går hurtigt, og der er allerede gået 10 år siden, jeg startede i 2009. Det har været en utrolig spændende og lærerig periode, hvor PFA bl.a. er blevet markedsleder med den største markedsandel, reducerede omkostninger og et produktlederskab på mange vigtige områder. Det er en udvikling, som jeg er glad for og stolt over at have været en del af. Det bliver ekstra vanskeligt at sige farvel til mine direktionskollegaer og de mange dygtige medarbejdere i PFA, som jeg har arbejdet så tæt sammen med.”

Jon Johnsen har som Koncerndirektør været ansvarlig for området ”Kunder & Service”. Allan Polack vil lede ”Kunder & Service” fremadrettet.

Jon Johnsen har sidste arbejdsdag i PFA den 30. oktober, og vil bruge de sidste uger i PFA på stille og roligt at overdrage sine opgaver til andre kollegaer.

 

For yderligere information kontakt pressechef i PFA Kristian Lund Pedersen tlf. 39 17 58 79