PFA-medarbejdere klar til at hjælpe sundhedsvæsenet under corona-krisen

For at afhjælpe presset på sundhedsvæsenet giver PFA en række medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund mulighed for at stille sig til rådighed for sundhedsvæsenet.

Under corona-krisen har myndighederne opfordret sundhedsuddannede danskere til at hjælpe det danske sundhedsvæsen med at løse den enorme beredskabsopgave. PFA giver derfor en række medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund mulighed for at stille sig til rådighed for sundhedsvæsenet.

”Der er udvist interesse blandt vores sundhedsfaglige medarbejdere for at melde sig under sundhedsvæsenets faner og gøre en ekstra frivillig indsats. Det er prisværdigt, og det vil vi selvfølgelig gerne støtte, da vi alle skal bidrage, hvor vi kan, til at hjælpe samfundet i denne svære og helt ekstraordinære situation,” siger Pia Irene Andreasen, HR-direktør i PFA.

Hun tilføjer, at udlånet af de sundhedsfaglige medarbejdere ikke får betydning for PFA’s mulighed for at opretholde en forsvarlig drift, herunder udbetale pensioner og forsikringer, og at PFA fortsat kan modtage opkald og hjælpe kunderne med sundhedsmæssige forhold.