PFA Brug Livet Fonden søger igen hjertesager

Sidste år blev Kvie Sø Efterskole, Brugernes Akademi, ME Foreningen, Det Kærlige Måltid og Værestedet Hellebro kåret til Årets Hjertesager og modtog tilsammen 200.000 kr.

Ildsjæle, der hjælper andre til at bruge livet, fortjener støtte og anerkendelse. Derfor kårer PFA Brug Livet Fonden hvert år Årets Hjertesager og giver en økonomisk håndsrækning til det vigtige arbejde. Nu er der åben for indstilling af sager.

Er du frivillig eller kender til en sag, der gør et godt stykke arbejde for at hjælpe andre til at bruge livet? Så er det nu, du skal til tasterne. PFA’s velgørende fond - PFA Brug Livet Fonden - kårer for 11. gang Årets Hjertesager, og alle sager, der arbejder for at hjælpe andre, kan komme i betragtning.

”I fonden ønsker vi at støtte op om de mange ildsjæle, der brænder for en sag og engagerer sig med liv og sjæl i at gøre noget godt for andre. Når vi skal finde Årets Hjertesager, ser vi på, hvor vi kan være med til at gøre den største forskel, og det kan være alt fra sager, der er kendte i offentligheden til mindre sager, der fx hjælper lokalt, eller nyopstartede foreninger, der har brug for starthjælp,” siger Group CEO i PFA og medlem af fondens bestyrelse Allan Polack.

Årets Hjertesager honoreres dels med et økonomisk skulderklap, dels med et tilbud om et samarbejdsforløb som kan være med til at skabe ekstra opmærksomhed om sagen.

Sådan kåres Årets Hjertesager
1. Indstil din hjertesag på pfabruglivetfonden.dk senest den 25. november.
2. Fra den 16. - 25. november kan alle stemme på deres favoritsager på fondens hjemmeside
3. Årets Hjertesager kåres af fondens bestyrelse blandt de indstillede sager, når den indledende afstemning er slut. I bestyrelsens beslutning tages der højde for sagens karakter, størrelse og de geografiske forhold. Vinderne bliver kåret den 15. december 2020.

 

Fakta om fonden

  • PFA Brug Livet Fonden har til formål at støtte sager, der hjælper andre til at bruge livet.
  • Siden 2009 har fonden støttet en lang række velgørende formål – vi kalder dem hjertesager.
  • Følg kåringen på facebook.com/pfabruglivetfonden, hvor vi offentliggør vinderne den 15. december.