PFA og Audley Group klar med navn til banebrydende koncept for seniorboliger

PFA og Audley Group er nu klar med navnet til det fælles selskab bag det banebrydende koncept for servicerede seniorboliger, som over de kommende år ventes at opføre op mod 2600 seniorboliger

Udviklingen er i fuld gang af PFA og Audley Groups fælles selskab. Og nu er tidspunktet også kommet til at offentliggøre det officielle navn på selskabet, der tidligere er blevet omtalt PFA Audley.

Selskabet vil fremover gå under navnet Evia, og samtidig vil det nye og banebrydende koncept få navnet Evia Living. Det oplyser adm. direktør hos Evia, Mikala Kreiser.

”Vi glæder os meget til at kunne lancere Evia Living i Danmark. Når jeg rejser rundt i landet, oplever jeg stor interesse for vores koncept, og jeg er glad for, at vi allerede nu får henvendelser fra mange, der synes, at vi har fat i noget rigtigt. Vi lancerer derfor nu sammen med navnet også et nyhedsbrev for de, der gerne vil sidde på første række og følge med i vores udvikling,” siger Mikala Kreiser.

Første omgang i Københavnsområdet, Aarhus og Nordsjælland

Evia er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at finde frem til de helt rigtige placeringer af de første boliger. De kommer i første omgang til at ligge i Københavnsområdet, Aarhus og Nordsjælland.

”PFA er med til at lancere et helt nyt koncept til det danske marked. Det er ny jord, der betrædes. Men jeg er sikker på, at Evia og konceptet Evia Living er den helt rigtige platform for det, som det hele handler om: Et attraktivt og nyt boligtilbud til +60-årige, der vil have de bedst mulige rammer for at leve livet, som de selv ønsker det. Hele livet,” siger bestyrelsesformand for Evia og ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn.

Eksklusive servicerede seniorboliger

Konceptet for Evia Living er kort fortalt eksklusive servicerede seniorboliger forbeholdt de +60-årige.

Her vil man få sin egen eksklusive bolig og adgang til fællesfaciliteter i form af blandt andet pool, spa, fitness, café og restaurant, arrangementer og gæstelejligheder. Der vil være 24 timers servicefunktion, og man har desuden mulighed for at tilkøbe praktisk og personlig hjælp i det omfang, man har behov for.

Kedelig praktik og krævende vedligehold vil dermed også blive overladt til Evia, ligesom fælles- og udearealer vil blive passet og plejet, så der altid er smukt og rart at være.

På den nye hjemmeside vil det nu være muligt løbende at følge med i udvælgelsen af placeringer samt udviklingen af boliger og services. Her vil det samtidig også være muligt at læse mere om Evia Living samt at tilmelde sig det omtalte nyhedsbrev.
 

For yderligere information:

Adm. direktør i Evia, Mikala Kreiser, 23 29 75 39 eller mikala.kreiser@audleygroup.com.