Ny stjerneregn over populære afdelinger i PFA Invest

CEO for PFA Asset Management, Irene Holmslykke.

PFA Invests investeringsprodukt, Balance C, er netop blevet belønnet med fem stjerner hos Morningstar: Dermed har investeringsforeningens tre mest populære balanceafdelinger alle fået fem stjerner.

PFA’s investeringsforening, PFA Invest, har historisk været god til at skabe afkast i forhold til risiko og omkostninger, og det bliver nu belønnet med endnu en stjerne hos analysebureauet, Morningstar.

Denne gang går hæderen til Balance C, og det betyder, at PFA Invests tre mest populære investeringsprodukter, Balance A, B og C nu alle er blevet belønnet med 5 stjerner - det højeste antal, der gives hos Morningstar.

Blandt balanceprodukterne er C det produkt, som har højest risiko og flest aktier, og derfor er den ekstra stjerne også et vidnesbyrd om en stærk udvikling i aktieafdelingerne i PFA Invest.

”Vi er meget tilfredse med den ekstra stjerne, som kommer ovenpå et år, hvor vores aktieafdelinger, som bidrager til balanceprodukterne, har klaret sig rigtigt godt. Vores globale aktier ligger her kort tid inden årets udgang med et afkast på 30 procent og vores danske aktier på 28 procent. Det har bidraget stærkt til afkastet i Balance C, som i samme periode har skabt et afkast på 22 procent," siger Irene Holmslykke, CEO for PFA Asset management, der står for forvaltning af investeringsafdelingerne.

Stor kundetilfredshed hele vejen rundt
Hun understreger, at de mange stjerner til PFA Invests produkter ligeledes skyldes en god sammenhæng mellem resultater og priser, som sammen med rådgivningen er en vigtig del af den samlede pakke, som PFA Invest via PFA Bank tilbyder kunderne.

”Vi er ikke skabt for at skabe overskud til vores ejere og lægger vægt på at kunne tilbyde kunderne et kvalitetsprodukt til god pris samt en professionel og personlig rådgivning. Det arbejder vi meget dedikeret med, og det resulterede for nyligt i, at vi fik prisen for bedste image blandt danske investeringsforeninger. Det er vi rigtigt stolte af, for det viser, at kunderne er tilfredse med os hele vejen rundt – fra investeringsafkast til produkter, priser og rådgivning,” siger Irene Holmslykke.

Se, hvordan du kan investere med PFA Invest