Stor interesse for gode råd til seniorlivet

PFA har netop afholdt seniorforum i Bella Center, som blev et tilløbsstykke med ca. 3000 deltagere. Læs mere om arrangementet og PFA’s tilbud til seniorer.

PFA slog søndag den 23. oktober dørene op for PFA Seniorforum i Bella Center, som bød på inspirerende oplæg om alt fra fremtidens seniorboliger til sundhed og pensionsøkonomi.

Det blev et tilløbsstykke med omkring 3000 deltagerere. Var du ikke selv til arrangementet, eller er du blevet nysgerrig efter mere inspiration, så tjek ”Inspiration og Planlægning” på pfa.dk, hvor du kan se webinarer og læse mere om PFA’s tilbud til seniorkunder, fx seniorboliger, kurser og forsikringer.

Bliv klogere på din pensionsøkonomi på mitpfa.dk
Husk også, at du på mitpfa.dk altid kan tjekke, hvordan det går med din opsparing og få en fornemmelse af, hvad du har at leve for, når du går på pension.

På mitpfa.dk finder du også værktøjet ”udbetalingsplanen”, hvor du visuelt kan se dine årlige udbetalinger, herunder hvor længe pengene rækker i forhold til dit behov, og hvad det vil betyde for din udbetaling og opsparing, hvis du fx arbejder et år mindre eller mere.

Se film med PFA’s koncerndirektør, Camilla Holm, som glæder sig over dagen og den store tilslutning.