Videoer

Her kan du se eller gense webinaret om PFA Klima Plus afholdt i juni 2020. Her kan du eksempelvis blive klogere på de konkrete klimamålsætninger for produktet og høre, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at flytte hele eller en del din opsparing over i den nye grønne pensionsopsparing.

Podcast

Fremtiden lurer lige rundt om hjørnet. Journalist Thomas Skov ved meget lidt om fremtiden. Når han kigger i sin kalender, kan han se, hvad han skal i morgen, i overmorgen og i næste uge. Men den fremtid der lurer, efter kalenderen slutter ved årsskiftet, ved han stort set ingenting om. Derfor mødes han i denne podcast med fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator. Hun tegner et billede af, hvordan fremtiden ser ud i løbet af de næste halvtreds år.
For at ruste sig til fremtiden mødes Thomas også med Carsten Holdum. Han er pensionsekspert, og han har et par gode råd til Thomas… og alle andre.

Guides

Her kan du tage guides på Mit PFA, der hjælper dig til at finde den rigtige forsikringsdækning, og hvilken investeringsprofil der passer bedst til dig.

Kampagner

 

Vil du gerne leve det gode liv - også når du går på pension?

 

Få flere fordele ud af din opsparing, når du går på pension og vær sikker på, at du har råd til dine drømme.