Rådgivning

Vi anbefaler, at du booker en rådgivningssamtale, så du er sikker på at få det fulde udbytte af din pensionsordning. Sammen med rådgiveren fra PFA kan du bl.a. få hjælp til at træffe en beslutning om:

  • hvordan din opsparing skal investeres
  • dine forsikringer passer til dine og familiens behov
  • hvem du vil sikre, hvis der sker dig noget.

Inden din rådgivningssamtale vil du få tilsendt en mødebekræftelse med et link til Mit PFA, hvor du kan udfylde data om fx dine familieforhold og økonomi som forberedelse til rådgivningen. Rådgiveren anvender disse data i sin forberedelse til rådgivningssamtalen.

Efter rådgivningssamtalen vil du få tilsendt et evalueringsskema, hvor du kan vurdere udbyttet af din samtale.

Ring til PFA på 39 17 60 19, og book rådgivning.

 
Danmarks Apotekerforening og Pharmadanmarks pensionsteam er på nuværende tidspunkt repræsenteret af følgende pensionsrådgivere:
 

 

Jimmy Mejlby 

 

Lene Marquardsen

 

Michael Nielsen

Vælg den rådgivning, der passer dig

 

image

Mit PFA

Brug Mit PFA til at få overblik over din pensionsordning. Hent også oplysninger fra PensionsInfo om dine øvrige pensioner i andre selskaber.

På Mit PFA finder du også PFA’s anbefalinger til, hvordan du får mest muligt ud af din ordning.

Log på Mit PFA

image

PFA Rådgivningscenter

Har du enkelte spørgsmål om din ordning, kan du med fordel ringe til vores rådgivningscenter.

De kan fx hjælpe dig med at ændre dine forsikringer, ændre dine indbetalinger, bestille en udbetalingsberegning til dig eller sætte dine pensionsudbetalinger i gang.

Ring på 70 12 50 00

image

Fleksibel webrådgivning

Webrådgivning giver dig mulighed for at få rådgivning fx i ro og fred hjemme efter arbejde – evt. sammen med din partner.

Rådgiveren er med på telefonen og på din pc og guider dig igennem din ordning og dine valgmuligheder. Du kan foretage de fleste ændringer i din ordning her og nu.

Bestil webrådgivning

image

Personlig rådgivning

En personlig rådgivningssamtale kan foregå på din arbejdsplads eller hos PFA. Sammen med en certificeret rådgiver gennemgår I din pensionsordning. 

Bestil rådgivning

Seniorrådgivning

Hvis du er 55 år eller derover, vil du automatisk få tilbudt seniorrådgivning, når du indtaster dit CPR-nummer i bookingportalen. I seniorrådgivningen vil der være særligt fokus på bl.a. udbetalingsplanlægning, samspil med sociale ydelser, fri kapital og arveforskud.

Ring til PFA på 39 17 60 19 hvis du ønsker en personlig rådgivningssamtale.