Få hjælp til forebyggelse og behandling

Din pensionsordning indeholder en række forsikringer, som kan hjælpe dig, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Har du brug for sparring om fx livstilsændringer eller en personlig krise?

Hvis du fysisk eller psykisk ikke føler dig på toppen, kan PFA Sundhedslinje hjælpe dig med at komme ovenpå igen. PFA Sundhedslinje er et sundhedstilbud, hvor du kan få telefonisk rådgivning, vejledning og støtte om problemstillinger fra din hverdag. Det kan både være problemstillinger fra dit arbejdsliv og dit privatliv, som fx omhandler søvn, trivsel, motion, vægttab, rygestop, stress, personlige kriser, livsstilsændringer, alvorlig sygdom, dødsfald eller misbrug. Rådgiverne har en socialfaglig baggrund og kan hjælpe dig med at håndtere både store og små fysiske, psykiske og sociale problemer. Rådgivningen kan enten være en enkelt samtale eller et forløb på op til 4 samtaler

Du kan ringe til sundhedslinjen på 70 80 68 73 alle hverdage fra kl. 8.15 til 16.15.

Har du behov for undersøgelse, behandling eller operation?

Hvis du har en PFA Helbredssikring, kan du få hurtig hjælp, hvis du er syg, har smerter eller er kommet til skade. Forsikringen giver dig mulighed for at få behandling hos eksempelvis fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør eller osteopat. Du kan fx også få hurtig hjælp af en psykolog med speciale i stress, hvis du får symptomer på stress.

I begge tilfælde skal behandlingen godkendes af PFA Sundhedscenter, men der er ikke krav om henvisning fra egen læge. Hvis du har behov for anden behandling, undersøgelse eller operation, skal du starte med at kontakte din egen læge, som kan vurdere dit behandlingsbehov.

Ring til PFA Sundhedscenter på 70 80 68 73, som ofte vil kunne godkende undersøgelse og behandling med det samme over telefonen.

Få hjælp og sparring, hvis du bliver sygemeldt

Hvis dine smerter eller symptomer udvikler sig og medfører en sygemelding, vil du blive henvist til PFA EarlyCare®. Her kan du få hjælp og sparring af PFA’s social- og sundhedsfaglige specialister, som løbende vil følge op på din helbredsmæssige situation og vurdere, om der er andre indsatser, som kan hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage.

Ring til PFA EarlyCare® på 70 80 68 73 og få sparring.

Er din erhvervsevne blevet nedsat?

Hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke og ikke længere kan arbejde, så har du mulighed for at få en udbetaling fra PFA Erhvervsevne. Det kræver, at din erhvervs- og indtjeningsevne er nedsat i dækningsberettiget grad i minimum tre måneder.

Du kan få råd og vejledning om dine muligheder, hvis din erhvervsevne bliver nedsat, hos PFA Sundhedscenter på 70 80 68 73.

Er du blevet ramt af en kritisk sygdom?

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, har du mulighed for at få et udbetalt et skattefrit engangsbeløb fra PFA Kritisk sygdom. Det kan give dig et økonomisk pusterum i en svær tid. Du kan få råd og vejledning samt anmelde din sygdom hos PFA Skadecenter på 70 80 68 73.

Anmeld på Mit PFA

Du kan nemt anmelde eventuelle skader digitalt på mitpfa.dk. Det gælder både, hvis du har brug for din helbredssikring, forsikring ved nedsat erhvervsevne eller kritisk sygdom.