En samlet løsning

Firmapension i PFA

Vil I høre mere om pension hos PFA?

Bliv ringet op

Sæt firmapensionen på arbejde i PFA og bliv en del af et stærkt fællesskab med over 600 virksomheds- og organisationskunder.
Vi er ejet af vores kunder, og det giver en lang række fordele på flere forskellige områder.

Fire gode grunde til at vælge PFA

Pension i PFA er typisk en samlet løsning, hvor den ene del handler om langsigtet og risikostyret opsparing til pensionen, mens den anden handler om at skabe tryghed i hverdagen med forskellige forsikringer. Det er dog helt op til jer, hvilken model I ønsker.  

Her er fire vigtige fordele for jer:   

 

 

 

Flere muligheder for investering

I får adgang til et enkelt og fleksibelt investeringsunivers i markedsrente. Der er både mulighed for at spare op i PFA Plus, og i PFA Klima Plus, der er vores mere klimavenlige opsparingsløsning.  

 

Forsikringer hvis uheldet er ude

Langt de fleste kunder kombinerer opsparingen med forskellige forsikringer til deres medarbejdere. De dækker fx ved sygdom, død, og hvis man kommer til skade. Det er et godt sikkerhedsnet at have i ryggen, hvis uheldet er ude.   

 

Kundefordele til hele livet

PFA er mere end pension. Derfor arbejder vi hele tiden på at give vores kunder attraktive fordele til hele livet. Fx har I adgang til LB Forsikring og fortrinsret til en af PFA’s mange boliger, der tæller lejeboliger, seniorboliger, friplejehjem og kollegier.  

 

Rådgivning hele vejen rundt

Pensionsrådgivning er vigtig fra første indbetaling. Gennem både digitale anbefalinger og personlig rådgivning sikrer vi, at opsparingen matcher forventningerne til livet på pension og forsikringerne passer til den aktuelle livssituation. 

Vil I høre mere om pension hos PFA?

En pensionsløsning er en stor og vigtig beslutning, og der kan være stor forskel på, hvad virksomheder lægger vægt på. Derfor vil vi gerne tale med jer om de muligheder, vi kan tilbyde, så vi i fællesskab kan sikre den helt rigtige løsning for jer – og jeres medarbejdere. 

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op.
Du kan også ringe til PFA Erhvervscenter på 70 80 90 30