DR og PFA indgår samarbejde om koncerthuset

PFA Pension har indgået et samarbejde med DR’s Koncerthuset om at skabe moderne og klassiske kulturoplevelser af højeste standard. Det er Koncerthusets første af fem mulige sponsorer.

”Vi er begejstret for aftalen med Danmarks Radio. Koncerthuset er et af de mest spændende og innovative venues for tiden. Den bedste arkitektur og høje akustiske kvalitet samt et vidtspændende program med både rytmisk og klassisk musik og events gør Koncerthuset til en superinteressant partner for PFA,” siger Søren P. Espersen, direktør, Kommunikation & HR, PFA Pension.

Der er mange muligheder for kundearrangementer og møder i Koncerthuset, som rummer fire sale udstyret med top-tekniske løsninger med Koncertsalen med 1.800 pladser som den største. Der er tre restauranter, som kan have op til 725 siddende gæster, to foyer-områder med plads til 2.300 gæster. Siden åbningen den 17. januar 2009 har Koncerthuset haft 160.000 betalende gæster i sæderne, og dertil skal lægges, at over 60.000 har været på rundvisning.

”Vi synes, at vi har nogle fantastiske rammer at tilbyde vores koncertgæster, men i ligeså høj grad dansk erhvervsliv. Vi glæder os over at kunne byde PFA velkommen som Koncerthusets første sponsor, og ser frem til et godt og frugtbart samarbejde. Det er netop moderne virksomheder med et socialt og kulturelt engagement, vi gerne ser som sponsorer", siger DR’s musikchef Leif Lønsmann.

Aftalen, der også giver mulighed for kundearrangementer til markante DR-begivenheder, løber over tre år.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til:
Direktør Søren P. Espersen, Kommunikation & HR, PFA Pension, tlf.: 40 36 61 50.
Musikchef Leif Lønsmann, DR Musik, tlf. : 20 12 03 12