Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikations-direktør i PFA

PFA har ansat Mikkel Friis-Thomsen som direktør for Koncernkommunikation. Mikkel Friis-Thomsen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Sydbank. Han tiltræder i PFA den 1. april 2016.

Koncerndirektør og CCO i PFA Mads Kaagaard glæder sig over tilgangen af Mikkel Friis-Thomsen. Han betragter ansættelsen som et perfekt match, der vil være med til at styrke den samlede kommunikation i PFA.

”I PFA ønsker vi en åben og professionel kommunikation med omverdenen og vores mange kunder og interessenter. Det mener jeg, at Mikkel Friis-Thomsen er den helt rigtige profil til at sikre. Mikkel har en stærk faglig baggrund, og han har allerede samlet sig god erfaring med kommunikation i finanssektoren. Kvaliteter vi nu får glæde af i PFA,” siger Mads Kaagaard.

Mikkel Friis-Thomsen har været kommunikationschef i Sydbank i knap tre år. Før det var han ansvarlig for Vestas’ danske presserelationer. Han ser nu frem til at tage et nyt skridt som kommunikationsdirektør i PFA.

”PFA er en spændende virksomhed med et stærkt brand, og som markedsleder har PFA en naturlig stor bevågenhed fra omverdenen.  PFA ønsker at føre en åben og proaktiv dialog med virksomhedens interessenter. For mig er det en utrolig spændende opgave at skulle være med til at sikre dette og på den måde styrke PFA’s omdømme yderligere, ” siger Mikkel Friis-Thomsen.
 
Mikkel Friis-Thomsen er 35 år gammel. Han er uddannet fra Aarhus Universitet, hvorfra han har en kandidat i virksomhedskommunikation. Han er gift og har tre børn.