Camilla Holm bliver ny koncerndirektør for kundevendte funktioner i PFA

Camilla Holm

Camilla Holm bliver ny koncerndirektør i PFA, hvor hun får ansvaret for området Kunder & Service og træder ind i direktionen. Hun kommer fra en stilling som adm. direktør i Totalkredit.

Kunder & Service har ansvaret for alle kundevendte funktioner i PFA og dermed både erhvervs- og organisationskunder samt privatkunder. Dertil kommer området Kunder og Pensionsservice, der står for al servicering og administration af kundeaftaler i PFA og PFA Bank.

Group CEO i PFA, Allan Polack siger:

”Jeg er utroligt glad for, at Camilla Holm nu bliver en del af direktionen i PFA. Hun har stor erfaring i at udvikle attraktive kundevendte services og digitale løsninger, og under hende har Totalkredit skabt stærke finansielle resultater og høj kundetilfredshed. Kundeloyalitet er essentielt for PFA i et pensionsmarked med stor konkurrence, og hvor vi hele tiden vil være bedst i vores værditilbud og rådgivning. Camilla skal nu stå i spidsen for det videre arbejde med at udvikle vores fokus på stærke, langsigtede kunderelationer.”

Han uddyber:

”Og så er der et klart værdimatch mellem Camilla og PFA. Camilla kommer fra en kommerciel virksomhed, der som PFA er baseret på kundeejerskab og et klart formål. I PFA har vi et særligt interessefælleskab med kunderne, hvor vi deler overskuddet med dem, og det er stærkt, at Camilla nu kommer til PFA for at være med til at indfri vores formål om at skabe rammerne for det gode liv for vores kunder.”

Camilla Holm har ligeledes gennem hendes rolle i Totalkredit stor erfaring i at samarbejde med bankerne, der indgår i Letpension-samarbejdet, der er et vigtigt strategisk fokusområde i PFA.

Formål, kundeejerskab og ansvaret for kunderne trækker

Camilla Holm ser frem til træde ind i sin nye rolle i PFA. Hun fremhæver særligt PFA’s kundeejerskab, fokus på bæredygtighed og hendes fremtidige ansvar for relationerne til kunderne, når hun skal sætte ord på, hvorfor hun skifter til PFA.

”Det er den helt rigtige mulighed for mig. PFA er en markedsledende virksomhed med stærke værdier og en særlig relation til kunderne. PFA har et klart formål om at skabe rammerne om det gode liv for kunderne, og samtidig er PFA en aktiv samfundsaktør, der tager ansvar for at bidrage til den grønne omstilling, det sunde arbejdsliv og for aktivt at påvirke rammerne for fremtidens gode seniorliv. Og endeligt ser jeg meget frem til at arbejde sammen med dygtige kollegaer i direktionen, i Kunder & Service og i resten af PFA,” siger hun.

Camilla Holm begynder i PFA senest d. 1. september, hvorefter PFA’s direktion, udover Camilla Holm og Group CEO Allan Polack, består af Koncerninvesteringsdirektør og CIO Kasper Lorenzen, Koncernfinansdirektør og CFO Anders Damgaard og Koncerndirektør for Produkter og Udvikling Mads Kaagaard.

Fakta om Camilla Holm

Erhvervserfaring
2018: Adm. direktør, Totalkredit
2015: Direktør og medlem af direktionen i Totalkredit
2014: Underdirektør for Forretningsudvikling, Totalkredit
2010: Underdirektør for Forretningsstyring, Nykredit Asset Management
2001: Senior Manager/Manager/Senior konsulent, Deloitte Business Consulting
1999: Junior associate, McKinsey & Company

Uddannelse
1993-1999: Cand. Oecon fra Aarhus Universitet

Medlem af bestyrelsen i:
2019 -: Sparinvest
2018 -: Nykredit Mægler
2015 -: Nykredit Portefølje administration

For yderligere information

Seniorpressekonsulent Rune Lindberg, 4032 2901 og rli@pfa.dk