Sygemeldt
- og hvad så?

Nu kan du få hjælp fra første dag i en 14 dages sygemelding.

Ring til PFA EarlyCare Hotline på ‍70 80 75 05.

forebygger

PFA EarlyCare hjælper dig med det samme

Stress og andre alvorlige sygdomme kan have store konsekvenser, hvis problemerne får lov til at vokse. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kommer i behandling, og med PFA EarlyCare får du sammensat et særligt forløb, der er tilpasset dig og din situation.

 

Hjælp fra første dag i din sygemelding

Du kan ringe til PFA EarlyCare allerede den første dag i en 14-dages sygemelding. En tidlig indsats kan nemlig minimere risikoen for, at din sygdom udvikler sig, og du bliver langtidssygemeldt.

Health Guides hjælper dig videre

Vores Health Guides sidder klar til at lytte og rådgive dig helt anonymt. De er uddannet til, at vurdere, om der er behov for, at sammensætte et PFA EarlyCare forløb specielt til dig, så du får de bedste muligheder for at komme godt tilbage. 

Det hele menneske i centrum

Hjælpen er mest effektiv, når den tager udgangspunkt i det hele menneske. Derfor kommer I hele vejen rundt om alt fra kost og motion til søvn, trivsel og mental sundhed – uanset hvad din sygemelding handler om. Vi tror nemlig på, at helhed fremmer helbred.

Tjek om du kan få PFA EarlyCare hjælp

Har du PFA Erhvervsevne, har du automatisk PFA EarlyCare. Er du i tvivl kan du i forsikringsoversigten på mitpfa.dk se, hvad din pensionsordning indeholder af forsikringer, og om du har PFA EarlyCare.

PFA EarlyCare - en tidlig indsats giver langsigtet effekt

Stress og langtidssygefravær er et voksende problem i Danmark. Det kan have store omkostninger både personligt, privat og på arbejdet, og derfor er tiden inde til at kigge nye veje. Det gør vi med PFA EarlyCare, hvor vi arbejder med mental og fysisk sundhed på de danske arbejdspladser.
PFA EarlyCare indeholder:
  • Hjælp fra første dag i en 14 dages sygemelding
  • Sparring og rådgivning fra PFA Health Guides
  • Det hele menneske i fokus
  • Fokus på dig, din sundhed og din trivsel – både privat og på arbejdet
  • PFA EarlyCare forløb specielt tilpasset dig, så du kan få det godt igen
  • PFA EarlyCare er tilgængelig for alle med PFA Erhvervsevne
forebygger