Få hjælp hvis du er sygemeldt

Ring til PFA EarlyCare på 70 12 50 00

     

forebygger

Brug PFA EarlyCare til at få hjælp til behandling

Stress og andre alvorlige sygdomme kan have store konsekvenser, hvis problemerne ikke bliver afhjulpet. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kommer i behandling. Med PFA EarlyCare får du tilknyttet en Health Guide, der taler med dig om din situation og kan hjælpe dig med at sammensætte et forløb præcis til dig. Hjælp fra første dag i din sygemelding

Hvis du bliver sygemeldt, bør du ringe til PFA EarlyCare med det samme og tale med os. En tidlig indsats kan nemlig minimere risikoen for, at din sygdom udvikler sig, og du bliver langtidssygemeldt. Det gælder sygemelding for både fysiske og psykiske problemer eller sygdomme.

Health Guides hjælper dig videre

Du får tilknyttet en personlig Health guide, der sidder klar til at lytte, rådgive og kan vurdere, om der er behov for at sammensætte et specielt forløb til dig. Din Health Guide følger dig gennem hele forløbet, og målet er, at du føler dig i trygge hænder og så hurtigt som muligt får det bedre.

Det hele menneske i centrum

Hjælpen er mest effektiv, når den tager udgangspunkt i det hele menneske. I EarlyCare kommer du hele vejen rundt om alt fra kost og motion til søvn, trivsel og mental sundhed, uanset hvad din sygemelding handler om. Vi tror på, at hele kroppen skal være i balance, for helhed fremmer helbred. 

Tjek om du kan få PFA EarlyCare hjælp

Har du PFA Erhvervsevne, har du automatisk PFA EarlyCare. Er du i tvivl kan du i forsikringsoversigten på mitpfa.dk se, hvad din pensionsordning indeholder af forsikringer, og om du har PFA EarlyCare.

Log på Mit PFA