Få hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade

Din pensionsordning indeholder en række forsikringer, som kan hjælpe dig, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

PFA EarlyCare

Hvis du har en forsikring ved nedsat erhvervsevne i PFA, kan du få hjælp ved at ringe til PFA EarlyCare på 70 12 50 00, hvis du bliver helt eller delvist sygemeldt.

Med PFA EarlyCare har du mulighed for at få hjælp og sparring af PFA’s social- og sundhedsfaglige specialister om eksempelvis stress eller anden sygdom. PFA hjælper dig med at afdække din helbredsmæssige situation og vurderer, om en tidlig indsats vil hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage.

Læs mere om PFA EarlyCare

Er din erhvervsevne blevet nedsat?

Hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke og ikke længere kan arbejde, så har du mulighed for at få en udbetaling fra PFA Erhvervsevne. Det kræver, at din erhvervs- og indtjeningsevne er nedsat i dækningsberettiget grad i minimum tre måneder. Forsikringen bliver udbetalt løbende, indtil du fylder 67 år, eller til din erhvervsevne forbedres.

Hvis din erhvervsevne bliver nedsat på grund af sygdom eller ulykke, kan du få råd og vejledning om dine muligheder hos PFA Sundhedscenter på 70 12 50 00.

Læs mere om PFA Erhvervsevne

Er du blevet ramt af en kritisk sygdom?

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, så har du mulighed for at få et udbetalt et skattefrit engangsbeløb fra PFA Kritisk sygdom. Det kan give dig et økonomisk pusterum i en svær tid. Du kan få råd og vejledning samt anmelde din sygdom hos PFA Skadecenter på 70 80 73 94.

Læs mere om PFA Kritisk sygdom