Efterlysning: Kunder med ekstra afkast søges!

PFA uddelte for nyligt 552 mio. kr. ekstra til kunder med PFA KundeKapital. Tjek, om du er en af dem, der har fået del i gevinsten, og find ud, hvad KundeKapital er for en størrelse.

Ser man bort fra logo og brevpapir, kan det være svært at skelne de forskellige pensionsselskaber fra hinanden. For vi er jo alle sat i verden for at få dine pensionspenge til at vokse og sørge for, at du undervejs i dit arbejdsliv er dækket med de rigtige forsikringer. Men der er faktisk en afgørende forskel på PFA og mange af vores kolleger i branchen, og den forskel kan have stor betydning for din pensionsopsparing.

100.000 kr. ekstra til pension

Til forskel fra andre kommercielle selskaber er PFA nemlig ikke ejet af banker eller andre aktionærer, som vi skal dele hele vores overskud med. Det betyder, at vi kan sende mest muligt af vores overskud direkte videre til dig og vores øvrige kunder. Det sker ved hjælp af PFA KundeKapital, som de fleste af PFA’s kunder har mulighed for at indbetale til.

For de fleste sker indbetalingen til KundeKapital automatisk. Så har du ikke aktivt valgt det fra, vil 5 % af din indbetaling typisk gå til KundeKapital. Og det kan du være ganske godt tilfreds med. For ser man fx tilbage på de seneste fire år, har KundeKapital i gennemsnit givet en forrentning på 16 %. For en almindlig kunde svarer det til 6.000 kr. ekstra på pensionskontoen. I 2014 vil forrentningen af KundeKapital blive på hele 20 %, og samlet vil den i gennemsnit give en kunde ca. 100.000 kr. ekstra, når det er tid til pension.

Vil du se, hvor meget du selv har sparet op i KundeKapital? Så log på med dit NemId, klik på ’Investering’, og kig under ’Afkast’.

Du er med til at understøtte PFA’s finansielle styrke

Nu synes du måske, det hele lyder en anelse teknisk. Og det er det såmænd også. Men kort fortalt handler det om, at din indbetaling til KundeKapital indgår i PFA’s basiskapital og dermed understøtter PFA’s finansielle styrke. Det kvitterer vi for ved at tilbyde dig en ekstra høj forrentning på den del af din opsparing. Du kan få en længere forklaring på pfa.dk, hvor du også kan læse om de risikovilkår, som KundeKapital er omfattet af.