PFA stifter ny fond

PFA Pension stifter PFA Brug Livet Fonden med det formål at støtte dem, der hjælper andre. Fonden er udtryk for, at PFA ønsker at hylde engagementet og anspore til endnu mere personligt engagement.

Det er PFA Brug Livet Fondens formål at hjælpe andre til at bruge livet og at yde støtte til dem, der hjælper andre til at bruge livet. Ud over fondsstøtten vil PFA engagere sig i at bakke op om konkrete sager.

”Vi har i PFA stor respekt for den indsats, mange gør i hverdagen for at hjælpe andre. Vi tror samtidig på, at vi med vores partnerskabstilgang kan skabe en langt større værdi for den eller de sager, som fonden støtter,” siger PFA Pensions bestyrelsesformand Svend Askær, som også bliver fondens bestyrelsesformand.

Selve fondens aktiver består af 3 mio. kr., og det er afkastet af disse penge, som kan anvendes til uddeling – forventeligt op til 125.000 kr. årligt. Men kernen i fonden er ikke gavechecken, men en hjælp til at gøre tingene endnu bedre.

”Vi har stiftet fonden, fordi vi ville gøre noget markant anderledes. Udover den økonomiske støtte, er det vores formål at blive partner i det udvalgte projekt og engagere os i tilblivelsen af projektet. Det betyder, at vi i PFA samarbejder med modtagerne af støtten på flere områder som fx fundraising og markedsføring gennem internettets muligheder for at nå bredt ud, og ved at PFA’erne også får mulighed for at give en hånd med,” siger Svend Askær.

Fonden har således også et internt sigte med dyrke det personlige engagement og lyst til at gøre en forskel hos PFA’s medarbejdere.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til:
Bestyrelsesformand Svend Askær, PFA Brug Livet Fonden, tlf.: 32 83 32 83
Koncernchef Henrik Heideby, PFA Pension, tlf. 39 17 50 22