Fusion mellem PFA og Bankpension er vedtaget

Generalforsamlingerne i henholdsvis Bankpension og PFA Pension har i dag vedtaget fusionen mellem PFA og Bankpension med PFA som det fortsættende selskab. Målet for fusionen er at opnå positive synergier for medlemmer og pensionskunder i begge virksomheder.

Mere end 97 pct. af de delegerede og mere end 98 pct. af interessenterne var repræsenteret ved generalforsamlingen i Bankpension, og det var en enstemmig generalforsamling, der vedtog fusionen.

Group CEO i PFA Allan Polack siger i forbindelse med dagens vedtagelse:

- Jeg er meget tilfreds med, at fusionen nu er vedtaget. Der er et godt match mellem PFA og Bankpension i forhold til produkter, kunder og forretningsmodeller. Netop de ligheder gør, at vi vil få en optimal udnyttelse af de skalafordele, som fusionen giver. Skalafordele er helt afgørende, når man skal drive pensionsforretning, for jo flere hoveder man kan fordele omkostningerne på, des lavere bliver de, og jo bedre en forrentning af vores kunders pensionsopsparinger kan vi skabe.

Også i Bankpension er der tilfredshed med dagens begivenheder. Lars Stouge, direktør i Bankpension siger:

- Vi er glade for generalforsamlingens ja til fusion med PFA. Fusionen indebærer økonomiske fordele for Bankpensions medlemmer, og den er samtidig en fremtidssikring af medlemmernes pensions- og forsikringsvilkår.

Fusionen mellem PFA og Bankpension er vedtaget under forudsætning af de relevante myndigheders endelige godkendelse. Disse forventer begge parter er på plads med udgangen af september måned.

 

For yderligere oplysninger kontakt

PFA: Presserådgiver, Nicholas Rindahl, nmr@pfa.dk, 21 18 60 31
Bankpension: Administrerende direktør, Lars Stouge, ls@bankpension.dk, 25 26 92 01