Kom og mød PFA på Folkemødet 2018

Igen i år er PFA klar til at lægge telt til samfundsdebat og til at møde politikere, medier, kunder, samarbejdspartnere og borgere, når Folkemødet den 14.- 17. juni løber af stablen i Allinge på Bornholm.

PFA tager til klippeøen med et tætpakket program af debatter med særligt fokus på ansvarlige investeringer, sundhed, seniorområdet og innovative tech-løsninger til sundheds- og seniorområdet.

”På Folkemødet er det politiske Danmark samlet, og det er en oplagt mulighed for at tage del i samfundsdebatten og rejse nogle af de spørgsmål, der er centrale for vores kunder, pensionssektoren og befolkningen som helhed. Vi har mulighed for at møde en bred kreds af danske beslutningstagere, og vores ambition er at styrke relationerne til dem, bliver klogere på deres tanker og være med til at præge relevante dagsordener,” siger Group CEO i PFA Allan Polack.

PFA debatterer blandt andet, hvem der skal betale for fremtidens velfærd og lader tv- og radiovært Mads Steffensen præsentere seniordilemmaer for et debatlystent panel bestående af sexolog Joan Ørting, billedhugger Bjørn Nørgaard og PFA’s Group CEO Allan Polack.

Og så skal der quizzes om bæredygtig udvikling. Tv- og radiovært Anders Breinholt tester finansminister Kristian Jensen, folketingsmedlem Ida Auken, koncernfinansdirektør i PFA Anders Damgaard og chef for bæredygtig udvikling i Novo Nordisk Susanne Stormers viden om FN’s 17 verdensmål.

PFA er også på Folkemødet for at møde kunder, samarbejdspartnere, og hvem der ellers har lyst til få en overordnet snak om pension og gode råd til et sundt (arbejds)liv. Så kig forbi PFA’s telt på plads G2 ved Ydermolen, hvis du er på Bornholm den 14. til 17. juni.