PFA er klar til at vise nyt seniorbofællesskab i Odense frem

Byggeriet af PFA’s første seniorbofællesskab går hastigt fremad, og dermed er det nye byggeri i Odense nu også klar til at blive vist frem for pensionsselskabets kunder og andre interesserede

Pensionsselskabet PFA har gennem de seneste år haft stort fokus på at bygge og udvikle forskellige boligformer målrettet den voksende gruppe af seniorer, og nu er pensionsselskabets allerførste seniorbofællesskab i Odense gået ind i dets afsluttende byggefase.

Det betyder også, at PFA med stor glæde kan begynde at fremvise den nye boligtype, der giver seniorer mulighed for at få egen privat bolig samtidig med et hyggeligt og inspirerende fællesskab lige uden for døren.

”Hos PFA ønsker vi at tage aktivt del i at løse det stigende behov for mere seniorvenlige boliger og bofællesskaber. Derfor har vi gennem de seneste år haft et øget fokus på forskellige ejendomsinvesteringer inden for netop dette område, og det er denne strategi, som vi nu også begynder at se de første resultater af med dette attraktive seniorbofællesskab i Odense,” siger Michael Hansen, senior portefølje manager hos PFA Ejendomme.

Seniorboligfællesskabet i Odense bliver det første af sin slags

PFA’s kommende seniorbofællesskab, der er beliggende i Odenses nye og centrale bydel, Gartnerbyen, vil, når det står færdigbygget, være det første af sin slags, som pensionsselskabet står bag.

”Med vores nye seniorbofællesskab får vi mulighed for at tilbyde vores kunder og andre interesserede en ny, attraktiv boligform, der er bygget særligt med henblik på seniorer, og som giver beboerne mulighed for at få deres egen private bolig, samtidig med at de får adgang til en masse spændende aktiviteter samt et uforpligtende fællesskab,” siger Michael Hansen. 

Indtil byggeriet står færdigbygget senere på året, vil interesserede få mulighed for at følge med i byggeriet samt at få en rundvisning i en prøvelejlighed. På den måde vil der i den kommende tid være god mulighed for at få en fornemmelse af de nye og attraktive lejligheder.

Fællesskab i fokus

I alt opfører PFA 86 lejligheder i det nye seniorbofællesskab i Gartnerbyen. Der vil være tale om to- og treværelseslejligheder på mellem ca. 65 og 95 m2, og alle med altan. PFA vil drifte det nye seniorbofællesskab sammen med den almene boligforening Odense Boligselskab, der samtidig opfører et alment bofællesskab på 40 lejligheder i sammenhæng med PFA’s bofællesskab.

Alle lejligheder får adgang til et 380 m2 stort fælleshus, der vil danne ramme om sociale arrangementer samt give mulighed for forskellige aktiviteter som yoga, vinsmagning og systue. Derudover vil der også være adgang til et stort fælles grønt gårdrum.

”Med samarbejdet med Odense Boligselskab kan vi sammen skabe en række positive synergier mellem dem som almen boligforening og PFA som privat bygherre. De mange muligheder vil være med til at skabe en unik stemning og bakke op om et mangfoldigt fællesskab. Vi er derfor også sikre på, at samarbejdet bliver til glæde og gavn for alle parter og ikke mindst de kommende beboere. Samtidig ser vi det også som en langsigtet investering, der vil bidrage positivt til PFA-kundernes pensionsopsparinger,” siger Michael Hansen.

Med placeringen i Odenses nye og centrale bydel, Gartnerbyen, bliver PFA’s seniorbofællesskab en del af det største ejendomsbyggeri i det centrale Odense, hvor der bygges flere moderne og bæredygtige boliger til både unge, børnefamilier og seniorer.

Dermed tilpasses Gartnerbyen alle stadier i livet, og PFA’s nye seniorbofællesskab kommer på den måde til at spille rigtig godt sammen med det omkringliggende byliv.