Til dig som leder

Her er en oversigt over, hvordan PFA og dig som leder, sammen kan hjælpe dine medarbejdere. 

PFA Sundhedslinje

Telefonisk rådgivning og vejledning om fysisk og mental trivsel
Nogle problemer er svære at overskue og håndtere alene. Din medarbejder kan tale med en uvildig, professionel rådgiver med sundhedsfaglig baggrund på Sundhedslinjen, hvor vedkommende kan få rådgivning om fysisk og mental trivsel – hjælp til selvhjælp. 

Ring til PFA Sundhedslinje på 70 26 99 70 og få rådgivning. 


 

HR- & Ledersparring

En tidlig indsats er afgørende for at fx stress og sygefravær forebygges, og nærmeste leder og/eller HR har oftest en central rolle. Hvis PFA vurderer, at der findes aktiviteter eller behandlinger, som kan være med til at forbedre medarbejderens helbred og øge mulighederne for at fastholde ansættelse eller vende tilbage til arbejdsmarkedet, tilbyder de en særlig indsats.

Ring til HR- & Ledersparring på 70 12 50 00 eller læse mere her


 

PFA Helbredssikring

Undersøgelse og behandling på privathospital, klinik eller speciallæge med PFA Helbredssikring
PFA Helbredssikring giver mulighed for at blive hurtigt undersøgt og behandlet på privathospital, klinik eller hos speciallæge. Herudover dækkes udgifter til blandt andet psykologsamtaler, fysioterapi, kiropraktik og genoptræning samt misbrugsafvænning. Det er ikke nødvendigt med en lægehenvisning, hvis man har behov for behandling hos psykolog ved symptomer på stress eller ved behandling hos kiropraktor, zoneterapeut eller akupunktør. 

Ring til PFA Helbredssikring på 70 12 50 00 og få hjælp. 
   


 

PFA EarlyCare – få hjælp på første sygedag 

Med PFA EarlyCare kan medarbejderen få hjælp allerede fra første dag i en hel eller delvis sygemelding. Og det er let, da medarbejderen selv ringer til PFA’s EarlyCare-Hotline, hvor et team af Health Guides sidder klar til at rådgive og hjælpe med at sammensætte et forløb, der er tilpasset den enkelte.

Ring til PFA EarlyCare på 70 12 50 00 eller læse mere her


   

PFA Kritisk sygdom

PFA Kritisk sygdom er en forsikring, der giver mulighed for at få udbetalt et beløb ved visse alvorlige sygdomme. Det er helt op til en selv, hvad man bruger pengene til. Hvis en kritisk sygdom opstår som fx akut blodprop i hjertet, hjerneblødning/blodprop i hjernen, kræft eller sclerose, skal sygdommen anmeldes digitalt på mitpfa.dk. Man kan se præcis, hvilke diagnoser forsikringen dækker i pensionsvilkårene (PFA Plus) på mitpfa.dk.
  
Ring til PFA Skadecenter (Kritisk sygdom) på 70 12 50 00 og få hjælp. 


 

PFA Erhvervsevne

Med PFA Erhvervsevne er medarbejderen sikret økonomisk, hvis man bliver alvorligt syg og ikke kan arbejde. Forsikringen giver mulighed for at få udbetalinger, hvis ens erhvervsevne nedsættes. Hvis muligt, anmeldes skaden digitalt på mitpfa.dk. Det er vigtigt for de fleste sygemeldte at fastholde tilknytningen til arbejdsmarkedet, så derfor er hjælp til fastholdelse en del af forsikringen. 
 
Ring til PFA Skadecenter (Tab af erhvervsevne) på 70 12 50 00 og få hjælp.