Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Studentermedhjælper til spændende marketingopgaver
”Her er et spændende studiejob til dig, der vil lære en masse om marketing og kundeaktiviteter. Du skal være med til at give PFA’s mere end 1 million kunder en sammenhængende oplevelse, når de er i dialog med os på mange forskellige kanaler. Du bliver en del af et rigtigt godt team, hvor du kan udfolde dine ideer og lære en masse,” siger Britt Abildgaard, der er chef for Kundeengagement & Digitalt Salg i PFA. 
02-04-2023 Læs mere
Leder til supportteam i udvikling
”Her er en spændende mulighed for dig, der kan se dig selv lede teamet Rådgiversupport i PFA gennem store forandringer. Vi skal nemlig bl.a. udvikle teamets interne processer, så vi bliver endnu mere relevante og værdiskabende, end vi er i dag. Teamet yder support til PFA’s rådgivere og har dermed et stort medansvar for mere end 350.000 rådgivningssessioner om året. Du kan se frem til at være en del af en engageret ledergruppe, hvor du får masser af sparring. Alt i alt et job, hvor ikke to dage er ens,” siger Mette Risom, der er Rådgivningschef i PFA’s Rådgivningscenter.
03-04-2023 Læs mere
Studentermedhjælpere til booking af pensionsmøder
”Kan du sige ”ja” til følgende, så er jobbet som studentermedhjælper måske lige dig: Du nyder at yde en god kundeservice og vil trives med at bruge telefonen som dit primære arbejdsredskab. Du er udadvendt og kan tale med forskellige mennesketyper. Du vil gerne lære en masse om pension og kan lide at arbejde i et team med energi og engagement,” siger Ghais Yaghoub, der er leder af Velkomst II i PFA.
11-04-2023 Læs mere
Digital UX Designer
”Her er jobbet for dig, der vil arbejde med UX design på PFA’s største kundevendte digitale kanaler med mere end tre millioner logins om året. I vores teams er du med til at forme løsningerne, du har udviklerne og brugerne helt tæt på dig, og du bliver en del af et team, der arbejder agilt og har fokus på continous improvement,” siger Claus Tomra og Rikke Gunnergaard, der er ledere i Digital i PFA.
12-04-2023 Læs mere
IT-proceskonsulent
”Ser du forbedringsmuligheder, hver gang du møder en proces? Kan du forvandle denne egenskab effektivt til værdi for PFA’s it- og teknologiområde? Vi leder efter dig, der trives med at analysere, udvikle og designe it-processer, it-services og roller etc. inden for it. Her får du mulighed for at afprøve værdien af at forbedre vores it-processer og måden vi arbejder på i IT,” siger Sebastian Kim Hansen, der er leder af IT Strategi & Governance i IT.
16-04-2023 Læs mere
Pricing og solution manager med kundefokus
”Her er en særlig mulighed for dig, der kan se dig selv som en del af det team, der er rygraden i PFA’s erhvervsafdeling med mere end 5000 virksomheds- og organisationskunder. Du kommer tæt på nogle af de mest strategisk vigtige opgaver og beslutningsprocesser i PFA, og du er med til at sikre, at tilbud og prissætning til nogle af vores mest betydningsfulde kundegrupper er effektiv og præcis,” siger Henrik Lieberoth, der er salgsdirektør i Erhverv i PFA.
16-04-2023 Læs mere
Procurement partner til it-kategori team
Vi leder efter dig, der vil være med til at opbygge en værdiskabende procurement funktion i PFA. Du kan se frem til at være med til en masse spændende forandringer og til at få det faglige ansvar for vores it-kategori team, hvor du får indflydelse på, hvilke moderne teknologiske systemer og platforme, PFA skal arbejde med i fremtiden,” siger Head of Procurement i PFA, Martin Malik.
20-04-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!