Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Formuerådgiver
”Her er en spændende mulighed for dig, der gerne vil arbejde med rådgivning og kundekontakt inden for pension og formueoptimering. Motiveres du af at yde helhedsrådgivning? Her får du det hele i ét: Et godt team, en stor organisation med mange muligheder, gode arbejdsforhold og udviklende hverdage, hvor du specialiserer dig i pension, men rådgiver bredt om kundernes formue og økonomi”,  siger Louise Skov Christensen, som er Rådgivningsleder i PFA.
02-10-2023 Læs mere
Formuerådgiver - Aarhus
”Her er en spændende mulighed for dig, der gerne vil arbejde med rådgivning og kundekontakt inden for pension og formueoptimering. Motiveres du af at yde helhedsrådgivning? Her får du det hele i ét: Et godt team, en stor organisation med mange muligheder, gode arbejdsforhold og udviklende hverdage, hvor du specialiserer dig i pension, men rådgiver bredt om kundernes formue og økonomi”, siger John Hjorth Olesen, som er Rådgivningsleder i PFA.
05-10-2023 Læs mere
Leder til spændende datateam
”Har du passion for ledelse, og kan du se dig som en del af lederteamet i PFA’s nye dataområde? Vil du være med til at drive opbygning af en ny cloudbaseret dataplatform og accelerere brugen af data i PFA’s analyse og AI teams til at forbedre produkter og services til vores kunder? Som leder af Forretningsdata får du ansvaret for et team af 14 dygtige data engineers, der lever og ånder for data,” siger chef for Data i PFA, Patrick Mortensen.
08-10-2023 Læs mere
Strategisk proceskonsulent til digital transformation
”Vi har en spændende opgave til dig, der vil være med til at transformere PFA’s pensionsaftaleproces med virksomhedskunder fra manuel til digital, effektiv og automatiseret. Hvis du trives i spændingsfeltet mellem procesoptimeringer, transformation, mennesker og kundeværdi, så har dette job det hele”, siger Michelle Møbius Zaar, der er områdeleder i Aftaler.
10-10-2023 Læs mere
Erhvervskonsulent til PFA's Erhvervscenter
”Skal du være med til at give virksomhedskunder i PFA noget ekstra? Trives du med travle dage, hvor du veksler mellem telefonisk kundekontakt og administrative opgaver? I vores team kan du udvikle dig med mange forskellige opgaver og omgive dig med gode kolleger,” siger Lene Hoff, der er leder af PFA’s Erhvervscenter.
10-10-2023 Læs mere
Portefølje- og forandringskonsulent til PFA
”Vi leder efter dig, der trives i en tværgående og udadvendt rolle i en stor og formålsdrevet organisation. Som en del af teamet Porteføljestyring skal du være med til at sikre overblikket over prioriteringen og eksekveringen af PFA’s udviklingsportefølje og understøtte, at PFA lykkes med blandt andet større effektiviserings- og digitaliseringstiltag” siger leder for Porteføljestyring, Sofie Mark.
16-10-2023 Læs mere
Finansbachelor praktikant
Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som finansbachelor praktikant i PFA får du en forsmag på en karriere med mere mening og et spændende uddannelsesforløb i fem måneder sammen med andre praktikanter.
04-12-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!