Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Data science engineer
Interesserer du dig for data science-arkitektur, DevOps og MLOps? Vil du være med til at flytte PFA’s AI platform til næste niveau? Som data science engineer i PFA får du en karriere med mere mening i et fremadtænkende, samarbejdende team, hvor du er med til at bane vej for markedsledende data science-løsninger og markante fordele for PFA’s mere end 1 million kunder.
17-08-2022 Læs mere
Kunderådgiver
Får du god energi af at tale med andre, kan du yde Danmarks bedste kundeservice, og vil du være med til at give PFA’s kunder gode oplevelser? Som kunderådgiver i PFA’s Rådgivningscenter tager du hul på en karriere med mere mening, hvor du får en fleksibel arbejdsdag, en masse gode kollegaer og mulighed for at specialisere dig inden for pension.
17-08-2022 Læs mere
Pensionsmedarbejder
Kan du lide udadvendt kontakt med kunder, og er du god til det? Trives du med at yde service og sagsbehandling og med at formidle kompleks information enkelt og letforståeligt? Som pensionsmedarbejder i PFA får du en karriere med mere mening, mulighed for at gøre en forskel for mange danskere og samtidig udvikle dig selv fagligt og personligt sammen med gode kolleger i landets største pensionsselskab.
21-08-2022 Læs mere
Enterprise arkitekt
Vil du være med til at forme retningen for PFA’s fremtidige målarkitektur og it-løsninger? Som enterprise arkitekt i PFA kan du skabe dig en karriere med mere mening i et godt team, omgivet af et komplekst systemlandskab og it-udvikling, der vil gøre en forskel for tusindevis af danskere hver dag.
21-08-2022 Læs mere
Erhvervskonsulent til PFA's Erhvervscenter
Skal du være med til at give virksomhedskunder i PFA noget ekstra? Trives du med travle dage med telefonopkald og fokus på gode kundeoplevelser? Som erhvervskonsulent i PFA får du en karriere med mere mening i et team med gode kolleger, hvor du kan udvikle dig med mange forskellige opgaver og selvfølgelig gøre en forskel for PFA’s virksomhedskunder.
24-08-2022 Læs mere
Operation manager - vikariat
Vil du være endnu dygtigere til at arbejde med drift, afstemning, handelsafvikling og data? Kan du tænke dig at være en del af det team, der har ansvar for afvikling og afstemning af handler i PFA Asset Management? Som operation manager i PFA får du en karriere med mere mening i et team, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig personligt og fagligt og være med på spændende data- og digitaliseringsrejse.
24-08-2022 Læs mere
Juridisk studentermedarbejder til PFA Asset Management A/S
Er du en ambitiøs og dygtig stud.jur. eller stud.merc.jur.? Kunne du tænke dig at gribe en unik mulighed for at opbygge stor viden og ekspertise i krydsfeltet mellem jura og investering? Så tøv ikke med at skrive til os, for du er måske den studentermedarbejder, som vi søger til PFA Asset Management A/S.
26-08-2022 Læs mere
Studentermedhjælpere til PFA Asset Management
Interesserer du dig for bæredygtigt afkast, og vil du arbejde i krydsfeltet mellem samfundsansvar og investeringer? Som studentermedhjælper i PFA’s ESG-team får du et særligt afsæt for en karriere med fokus på mening og personlig og faglig udvikling, stor eksponering i PFA-Asset Management og mulighed for at sætte dit aftryk på en vigtig bæredygtighedsagenda.
30-08-2022 Læs mere
Collateral & Derivatives specialist
Vil du være med til at optimere PFA’s collateral og derivat processer med et digitalt mindset? Kan du se dig selv i et engageret team i en kernefunktion hos PFA Asset Management? Som Collateral & Derivatives specialist får du en karriere med mere mening, faglig og personlig udvikling, spændende opgaver og indflydelse på vores arbejdsprocesser. 
31-08-2022 Læs mere
Kundekonsulent - barselsvikariat
Vil du være med til at udvikle Letpension – en af PFA’s største, eksterne, strategiske samarbejdsrelationer? Har du interesse i at samarbejde direkte med kunder om udviklingsopgaver, besvare komplekse henvendelser og være med til at sikre PFA en høj kundetilfredshed? Som kundekonsulent i PFA får du en karriere med mere mening, stor personlig og faglig udvikling, varierende opgaver og masser af kundekontakt.
01-09-2022 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!