Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Procurement Manager
Vil du være med til at sætte retning for en værdiskabende og professionel procurement funktion i PFA, hvor især indkøbskategorien IT spiller en betydningsfuld strategisk rolle? Kan du se dig selv have indflydelse på, hvilke moderne teknologiske systemer og platforme, PFA skal arbejde med i fremtiden? Som procurement manager i PFA får du en karriere med mere mening og rammerne til at udvikle dig i et engageret team. 
12-12-2022 Læs mere
Rådgiversupporter
Trives du bag linjen, hvor du spiller andre gode og har stor betydning for dine kolleger? Kan du se dig selv hjælpe PFA’s dygtige rådgivere med støtte og sparring om pensionsfaglige emner? Som rådgiversupporter i PFA får du en karriere med mere mening, masser af faglig og personlig udvikling og varierede opgaver i et engageret team.
15-12-2022 Læs mere
Studentermedhjælper til HR Udvikling og læring
Er du på udkig efter et studiejob – omkring 15 timer om ugen - indenfor HR Udvikling? – hos os du får mulighed for at tilegne dig en bred viden om HR og udvikling. 
18-12-2022 Læs mere
Formuerådgiver
Vil du rådgive PFA’s kunder, så de får mest ud af deres opsparing og formue? Kan du tænke dig, at blive en del af et team med stort kundefokus – og hvor vi også har stort fokus på din trivsel. I PFA får du mulighed for en karriere med mening, spændende kunder og variation i opgaver, samarbejde på tværs i PFA samt personlig og faglig udvikling.
20-12-2022 Læs mere
Forretningskonsulent
Kan du se dig selv som en slags Sherlock Holmes, der gransker detaljerne i forretningsbehov og formidler dem videre som klare og enkle it-krav? Vil du være med til at bane vej for effektive interne it-systemer til PFA’s medarbejdere? Som forretningskonsulent i PFA får du en karriere med mere mening og spændende opgaver med stor betydning i et nydannet team.
23-12-2022 Læs mere
Graduate til IT Infrastructure Planning
Går du med en IT arkitekt i maven, og vil du være med til at sætte scenen for, hvordan PFA styrer og planlægger IT infrastruktur på tværs af teknologier? Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Investment Analyst - Graduate
Vil du være med til at udvælge de aktier, PFA investerer i og dermed også være med til at øge afkastet for de 1,3 millioner danskere, der har deres pensionsopsparing i PFA? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Graduate til Portefølje & Projekter
Brænder du for at oversætte strategi til virkelighed, og har du interesse for at skabe fremdrift og resultater, sikre overblik og fremme samarbejde mellem interessenter? Så er det dig, vi søger, til PFA’s afdeling, Portefølje & Projekter, hvor vi arbejder med eksekvering og styring af PFA’s vigtigste strategiske projekter. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Graduate til Kommerciel strategi
Vil du være med til at anvende data til at skabe kundeindsigter og sætte den strategiske retning fremad? Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Data engineer - Graduate
Vil du specialisere dig i data science, AI og innovative dataløsninger? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Forretningsudvikler - Graduate
Vil du være med til at udvikle, drifte og lancere fremtidens pensionsprodukter og digitale løsninger til PFA’s kunder? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Graduate til Risikoanalyse
Vil du nørde i den komplekse matematik bag PFA’s forsikringsprodukter og bruge din viden til at forbedre Forsikringsområdet i PFA? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Marketing automation - Graduate
Vil du lære alt det, der er værd at vide om dialog-markedsføring af de mest engagerede specialister? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.
22-01-2023 Læs mere
Kickstart din karriere som finanselev i PFA
I PFA kan du tage dine første skridt til en spændende karriere som finanselev midt i det attraktive Nordhavn. I løbet af to år får du en uddannelse indenfor rådgivning og kundeservice, der udvikler dig og klæder dig på med vigtige kompetencer, som du kan bruge i din videre karriere. Du kan glæde dig til en arbejdsdag med godt humør, højt tempo og en top tjekket arbejdsplads med attraktive vilkår. Du får naturligvis løn under uddannelsen.
22-01-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!