Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Rådgiver-profil til PFA's centrale bæredygtighedsteam
”Ønsker du at spille en nøglerolle i arbejdet med bæredygtighed for PFA’s 1,3 mio. kunder og deres ca. 600 milliarder kroner i pensionsopsparinger? Har du erfaring med bæredygtighed og rapportering? Motiveres du af at rådgive både topledelsen og forretningen, samarbejde om store projekter og selv sætte dig til tasterne? Og kan du se dig være en del af et engageret team af dygtige kolleger, hvor vi går op i at have det sjovt, samtidig med vi gør en forskel for PFA, vores kunder og samfundet? Så håber vi, at du sender os din ansøgning,” siger Karl Kjær Bang, chef for Samfundsansvar & Strategi i PFA.
06-12-2023 Læs mere
Kreditbogholder til velfungerende team
”Vi leder efter dig, der motiveres af at løse mange selvstændige, klassiske bogholderiopgaver og kan se dig selv være en del af et godt team i Finansbogholderiet i landets største pensionsselskab. Du skal også være med til at udvikle vores interne processer, så vi bliver endnu mere effektive, end vi er i dag,” siger Ole Gunnar Johansen, der er chef for PFA’s Finansbogholderi.
18-12-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!