Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Stud.jur. til Direktionsstab i PFA
Er du i gang med din uddannelse som jurist eller erhvervsjurist? Kunne du godt tænke dig allerede nu at bruge dine evner i praksis i en af Danmarks førende finansielle virksomheder? Så er du måske den studentermedhjælper, som vi søger til Direktionsstab i PFA.
07-02-2023 Læs mere
Optimerings- og proceskonsulent til IT
Ser du forbedringsmuligheder, hver gang du møder en proces? Kan du forvandle denne egenskab effektivt til værdi for PFA’s it- og teknologiområde? Som optimerings- og proceskonsulent i IT i PFA får du en karriere med mere mening, spændende opgaver, som du selv er med til at definere og forme samt direkte indflydelse på PFA’s forretning og kundetilfredshed.
15-02-2023 Læs mere
Informatica Cloud Data Engineer
”Vi leder efter dig, der vil være med til at opbygge PFA’s nye Enterprise Data Warehouse. Hos os får du alle de tekniske udfordringer, du kan drømme om, opgaver der har stor værdi og bevågenhed i PFA, massive datamængder, agile kolleger og faglig udvikling i en markedsledende organisation med 450 it-udviklere, der sidder sammen,” siger Patrick Mortensen, der er leder af Platformsdata.
19-02-2023 Læs mere
Leder for PFA EarlyCare
Kan du se dig selv lede PFA’s team af ti dygtige health guides, der hjælper syge danskere tilbage på jobbet? Som leder for PFA EarlyCare skal du være med til at udvikle sundhedsområdet i PFA med endnu mere fokus på gode kundeoplevelser. Her får du det hele: En ny vinkel på din sundheds- eller socialfaglige baggrund, en hverdag med mening, en spændende lederkarriere og gode kolleger, siger chef for Sundhed & Skade, Lasse Jermiin.
19-02-2023 Læs mere
Experience Platform Engineer med udviklerbaggrund
”Vi leder efter dig, der vil være med til at binde PFA’s digitale platforme endnu bedre sammen, så kunderne får en god oplevelse uanset hvilken kanal, de møder os på. Her arbejder du med alt det, du tænder på: Nye tekniske løsninger, der giver værdi til mere end 1 million kunder, et tværfagligt team, tæt samarbejde med over 20 AI- integrations og databasespecialister og med indflydelse på din egen rolle i en nyoprettet stilling,” siger Jan Lundquist, der er leder af Digital Service & Experience i PFA.
20-02-2023 Læs mere
Leder for Kommerciel Strategi & Eksekvering
Har du moderne ledelse i årerne, strategi på nethinden, og kan du se dig selv lede en team i PFA, der driver strategiske initiativer på tværs af kundevendte funktioner og administration? Som leder af Kommerciel Strategi og Eksekvering i PFA, tager du skridtet ind i en lederkarriere, hvor du får ansvar for et højtprioriteret område, er tæt på PFA’s direktørlag og skal være leder for nogle af PFA’s stjerner,” siger Ralf Jannick Lundby Nielsen, der er chef for Kommerciel Udvikling & Analyse i PFA.
25-02-2023 Læs mere
Formuerådgiver
Vil du rådgive PFA’s kunder, så de får mest ud af deres opsparing og formue? Kan du tænke dig, at blive en del af et team med stort kundefokus – og hvor vi også har stort fokus på din trivsel. I PFA får du mulighed for en karriere med mening, spændende kunder og variation i opgaver, samarbejde på tværs i PFA samt personlig og faglig udvikling.
03-03-2023 Læs mere
Senior VAT manager
Kan du tænke dig at bruge dine evner inden for moms og afgifter til at rådgive vigtige interne kunder i PFA – bl.a. inden for ejendomme og alternative investeringer? Vil du være med til at sikre, at PFA bliver en endnu mere sund, ansvarlig og bæredygtig forretning? Som senior VAT manager træder du ind i en karriere med mere mening, hvor du får ansvar, muligheder, gode kolleger og fokus på din personlige og faglige trivsel og udvikling.
12-03-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!