Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Applikationskonsulent med sans for analyse og strukturering af data
Applikationskonsulent med sans for analyse og strukturering af data
27-09-2022 Læs mere
Strategisk Forretningsudvikler til Kommerciel Strategi
Kan du se dig selv arbejde med strategisk forretningsudvikling fra øverste hylde i den finansielle sektor? Er du udstyret med en kommerciel værktøjskasse, du kan sætte i spil i PFA? Som strategisk forretningsudvikler i PFA skal du være med til at udvikle nye koncepter til PFA’s kunder samtidig med, at du sætter kurs mod en karriere med mere mening og mange muligheder.
28-09-2022 Læs mere
Leder til Analyse og Kundeindsigter
Har du moderne ledelse i årerne og data på nethinden? Kan du se dig selv lede en tværgående funktion i PFA, der rådgiver vores kundevendte funktioner og administration? Som leder af Analyse & Kundeindsigter i PFA, tager du skridtet ind i en lederkarriere, hvor opgaven er at sikre datadrevne kundeindsigter på tværs af PFA’s driftsorganisation og kundevendte funktioner til gavn for vores kunder.
28-09-2022 Læs mere
Leder af Aftaledesign
Kan du se dig selv lede et engageret team, der implementerer pensionsordninger for PFA’s virksomheds- og organisationskunder? Vil du være med til at sætte rammerne for yderligere digitalisering af teamets leverancer? Som leder af Aftaledesign i PFA tager du skridtet ind i en lederkarriere med mere mening – helt tæt på PFA’s kerneleverancer og -kunder.  
30-09-2022 Læs mere
Studentermedhjælper med interesse for data og programmering
Er du interesseret i data, programmering og machine learning? Vil du være med til at omdanne PFA’s komplekse data til værdifulde indsigter, der i sidste ende er med til at forbedre hverdagen for PFA’s mange kunder? Som studentermedhjælper i PFA kan du tage forskud på en karriere med mere mening og få en masse værdifuld erfaring i en hverdag med spændende opgaver og engagerede kolleger.  
30-09-2022 Læs mere
Studentermedhjælper
Vil du lære mere om it-applikationsdrift i et omfattende applikationslandskab? Kan du se dig selv være med til at strukturere brugen af PFA’s integrationsplatform, så den giver endnu mere værdi for PFA’s forretning og kunder? Som studentermedhjælper i PFA får du et afsæt for en karriere med mere mening i et godt team med fokus på din personlige og faglige udvikling.
30-09-2022 Læs mere
IT Product Manager - med flair for IT, resource- og kapacitetsstyring
Vil du bruge dit store overblik til at prioritere og strukturere fremtidens it-udvikling i PFA’s IT? Er du god til at se for dig, hvilke behov PFA og IT-organisationen har, og hvordan vi møder disse behov med løsninger? Som IT Product Manager i PFA får du en karriere med mere mening og rammerne til at udvikle dig og rollen i et felt med nye teknologier, spændende muligheder og samarbejde.
02-10-2022 Læs mere
Studentermedhjælper til Portefølje & Projekter
”Har du stiftet bekendtskab med projektledelsesdisciplinen på studiet, og har du lyst til at afprøve teori i praksis? Vil du være med til at drive strategiske og tværorganisatoriske projekter i Danmarks største kommercielle pensionsselskab, og herigennem skabe værdi til vores mange kunder? Som student i ’Portefølje og Projekter’ kan du starte din karriere, og vi garanterer, at det bliver både lærerigt og sjovt.
09-10-2022 Læs mere
Personlig Assistent til direktionen i PFA Asset Management A/S
Kan du tænke dig en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med de direktionen i PFA Asset Management og sørger for, at hverdagen kører? Trives du med en varieret hverdag? Som PA for de to direktører får du rig mulighed for at udnytte alle dine evner for overblik, planlægning, koordinering og relationsopbygning i en karriere med mere mening.
09-10-2022 Læs mere
Forretningsorienteret aktuar
Vil du være med til at prissætte forsikringsprodukter til over 500.000 private kunder? Trives du med en udstrakt kontaktflade, hvor du kan omsætte din faglige viden til forretningsmæssige beslutninger? Som aktuar i PFA tager du hul på en karriere med mere mening, vigtige opgaver, indflydelse og udviklingsmuligheder.
09-10-2022 Læs mere
Senior NAV analyst
Vil du tæt på nogle af de vigtige strategiske initiativer i PFA Asset Management og foretage de NAV beregninger, som både PFA’s forretning og investeringskunder er afhængige af? Vil du lære branchen at kende fra det bedste udsigtspunkt? Som senior analyst i PFA får du plads til at udvikle dig fagligt og personligt i et godt team.
09-10-2022 Læs mere
Senior business analyst
Vil du være med til at sikre, at PFA Asset Managements investeringsteams kan levere det bedste afkast til PFA’s kunder? Kan du se dig selv udvikle effektive og spændende løsninger med SimCorp Dimension som omdrejningspunkt? Som senior business analyst i PFA Asset Management tager du skridtet ind i en karriere med masser af muligheder, tæt på beslutningsprocesserne.
14-10-2022 Læs mere
IT Configuration Manager
Vil du bruge alle dine erfaringer med IT Asset og Configuration Management, og kan du se dig selv være med til at opbygge en ny og vigtig funktion i PFA? Kan du skabe overblik over PFA’s it-assets og sikre vedligeholdelsen i fremtiden? Som IT Configuration Manager i PFA får du en karriere med mere mening og en central rolle i en it organisation i rivende udvikling.
26-10-2022 Læs mere
Finansbachelor praktikanter
Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som finansbachelor praktikant i PFA får du en forsmag på en karriere med mere mening og et spændende uddannelsesforløb i fire måneder sammen med andre praktikanter
04-12-2022 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!