Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Kunderådgiver med interesse i at gøre en forskel for PFA's kunder
”Vi leder efter dig, som er den fødte kunderådgiver, og som vil være med til at give PFA’s kunder mere end de forventer og gode oplevelser, når de kontakter os. Du får en hverdag, hvor du taler med kunder, rådgiver om pension og forsikring og omgiver dig med gode kolleger,” siger leder af Kundeteam II, Michael Bruhn.
04-06-2023 Læs mere
Facility manager til spændende og varierede opgaver
”Vi har et spændende job til dig, der vil bruge din tekniske baggrund på en ny måde. Som facility manager får du gode kolleger, du planlægger selv din dag og har lead på, at 1650 medarbejdere oplever et velfungerende indeklima, og at teknikken fungerer i PFA’s nyrenovede high tech domicil,” siger Mirian Weber, der er leder af Sundhed & Arbejdsliv i PFA.
08-06-2023 Læs mere
Proceskonsulent med flair for optimeringer
”Trives du med at forme din egen hverdag, og er du født nysgerrig og med en sikker næse for, hvornår en proces kan blive langt mere enkel og effektiv? Kan du se dig selv arbejde med procesoptimering, der skaber forretningsværdi for PFA og værdi for PFA’s kunder? Så har vi jobbet til dig i et virkeligt godt team, hvor vi har det godt sammen og sparrer på kryds og tværs,” siger Louise Norquist Præstholm Graae, der er leder af Proces & Support i PFA.
12-06-2023 Læs mere
Produktarkitekt der vil drive PFA's vigtigste produktstrategiske initiativer
”Her er en unik mulighed for dig, der vil være med til at sætte dit præg på de vigtigste produktstrategiske initiativer i landets førende pensionsselskab. Som produktarkitekt er du med til at udforme nye løsninger, der skaber værdi for PFA’s mere end 1,2 millioner kunder. Og det bedste er: Du er med helt fra overskriftsniveau til de færdige løsninger er implementeret,” siger Klaus Langelund Larsen der er leder af ’Produktstrategi – Arkitektur’ i PFA.
12-06-2023 Læs mere
Contract Manager til engageret team
”Vil du være med til at skabe en endnu mere professionel contract management funktion i PFA, hvor vi har mange strategisk vigtige kontrakter med eksterne leverandører? Kan du se dig selv i et team, der arbejder målrettet med at nå forretningsmål via kontraktdiscipliner? Hvis det lyder som dig, så er du måske vores nye Contract Manager,” siger Bo Rosenørn, der er Head of Contract Management.
12-06-2023 Læs mere
Supplier Collaboration Manager til engageret team
Supplier Collaboration Manager til engageret team
12-06-2023 Læs mere
Operations Manager med interesse i procesoptimering
”Her er jobbet til dig, der synes, at kombinationen mellem data, investering og procesoptimering er spændende – især i en stor organisation med mange aktiviteter og muligheder. Du sikrer effektiv afvikling og afstemning af handler, og samtidig skal du være med til at udvikle vores processer, så vi bruger data mere effektivt og få automatiseret arbejdsgange,” siger Rasmus Bessing, der er direktør i PFA Asset Management.  
12-06-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!