Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Identity & Access Management Engineer
”Her er en spændende mulighed for dig, der kan se dig selv i en vigtig rolle som IAM engineer. Du får ansvaret for at udvikle og vedligeholde den teknologi, der holder styr på systemadgangene som en del af PFA’s it-sikkerhed. Kort sagt: Et job, hvor du får masser af muligheder og kan gøre en stor forskel i et højt prioriteret område i PFA,” siger Anders Blinkenberg, der er leder af Security Center i PFA.
03-03-2024 Læs mere
Cloud Engineer til Azure Cloud
”Vi leder efter dig, der vil være med til at udvikle fundamentet for cloud infrastruktur i PFA, realiseret via vores Microsoft Azure cloud engagement. Vi har i forvejen et stærkt fundament, men har ambitioner om at skabe en uovertruffen anvendelse af moderne cloud infrastruktur og platforme, og er derfor i færd med at udvide vores team, så vi sammen kan både videreudvikle og forøge PFA’s anvendelse af cloud teknologi. Hos os kan du arbejde på et højt teknisk niveau sammen med dygtige kollegaer, og du kan udvikle dig i en organisation der har samme høje engagement som dig” siger Thomas Panduro Petersen, der er leder for Infrastruktur og Cloud i PFA.
10-03-2024 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!