Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Ansøg nu
Juridisk studentermedarbejder til PFA Asset Management A/S
Er du en ambitiøs og dygtig stud.jur. eller stud.merc.jur.? Kunne du tænke dig at gribe en unik mulighed for at opbygge stor viden og ekspertise i krydsfeltet mellem jura og investering? Så tøv ikke med at skrive til os, for du er måske den studentermedarbejder, som vi søger til PFA Asset Management A/S.
08-07-2022 Ansøg her
Studentermedhjælper
Vil du lære en masse om regnskab og opgaverne i en stor regnskabsafdeling? Vil du være med til at sikre, at PFA’s bogføring altid er korrekt og afspejler den økonomiske situation i PFA. Som studentermedhjælper i PFA kan du smage på en karriere med mere mening, arbejde med de nyeste digitale værktøjer og standarder og tage de første skridt til en fremtid i finansbranchen med masser af læring i et virkeligt godt team.
14-07-2022 Ansøg her
Programmeringsstærk studentermedhjælper til PFA Pension
’Innovation & Modeller’ er en forsikringsmatematisk forsknings- og udviklingsafdeling inden for PFAs aktuariat. Vores primære opgaver består af udvikling af modeller til opgørelse af hensættelser, solvenskrav og priser samt analyse af de underliggende forsikringsrisici. Vi søger en studenter­medhjælper til udvikling af IT-værktøjer til vores modeller. Jobbets omfang er 1-2 dage om ugen, tilpasset dit studie.
10-08-2022 Ansøg her

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!