Kickstart din karriere i PFA

Kickstart din karriere i PFA

Er du student, nyuddannet eller læser du på universitetet eller en Business School? Så har vi mange spændende muligheder for dig, der er klar til at udfordre dit talent i PFA. Du bliver en del af en stor virksomhed med mere end 1,2 mio. kunder og over 1200 medarbejdere, der arbejder på kryds og tværs for at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vores formål er at give danskerne økonomisk frihed til at leve det liv, de ønsker. Og det stiller høje krav til os – og dig, hvis du vil med på rejsen. Men selvom vi har en tempofyldt hverdag, husker vi også at prioritere det gode kollegaskab. For vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater.

PFA Graduate

Vi har afsluttet graduates-rekrutteringen for 2018. Rekrutteringen af graduates med opstart september 2019 starter den 3. januar.

Som graduate i PFA får du et spændende og udviklende karriereforløb. Du vil hurtigt få krævende arbejdsopgaver, og din læringskurve vil være stejl. Alt sammen for at sikre, at du inden for en kortere periode kan indtræde i en af PFA’s nøgleroller og gøre en forskel til glæde for PFA’s kunder, samfundet og dine kollegaer.
  
Mød Frederik - specialist, cand. jur. i PFA

Finanselev

Vi har afsluttet finanselev-rekrutteringen for 2018. Rekrutteringen af finanselever med opstart september 2019 starter den 3. januar.

Er du selvkørende, positiv og klar til at teste dine kompetencer i krydsfeltet mellem teori og praksis? Så er du sikkert vores nye finanselev. Med base i PFA Rådgivningscenter, vil du hurtigt udvikle en stærk viden indenfor finansverdenens mange områder, og der går ikke lang tid, før du udfører de samme opgaver som dine erfarne kollegaer.


 
Mød Louise - finanselev i PFA

Studiejob

Få praktisk og relevant erfaring i PFA, så du står endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Netværk med andre studerende, og deltag i sociale arrangementer i PFA Students. Vi har studiejob indenfor en lang række områder, og vi er altid interesserede i at høre fra morgendagens talenter.