Kickstart karrieren sammen med alle os i PFA

Bliv graduate eller finanselev i PFA og kickstart en karriere med mening. Sammen med mere end 1.400 kollegaer kan du være med til at forme nutiden og fremtiden for samfundet og vores mange kunder, der både sparer op til pension i PFA,
men også bruger os til en lang række andre ting gennem livet.

Du er garanteret gode rammer, hvor teamånd og kollegaskab spiller en stor rolle i hverdagen, og som Danmarks største pensionsselskab kan vi godt love dig, du træder ind i en interessant verden, der har stor betydning for både unge, ældre og dem lige midt imellem. Eksempelvis sætter vi et markant aftryk på samfundsudviklingen og millioner af danskeres liv med vores investeringer og initiativer. Derudover har vi en stærk grøn agenda med ambitiøse klimamål. Det synes vi nemlig giver mening.  

Her kan du læse mere om de spændende muligheder, der venter på dig. 

PFA Graduate

Som graduate i PFA bliver du en del af et graduate-team på 17 personer, når du starter på vores spændende og inspirerende forløb på to år. Du får en mentor, der giver dig sparring og hjælper dig, så du kan komme godt ind i dine arbejdsopgaver. Dit ansvar vokser i takt med, at du lærer PFA at kende, og målet er, at du bliver en del af 1-3 store projekter, der går på tværs af flere forretningsområder.

I PFA er du ansat i den samme afdeling gennem hele forløbet, og det giver dig en unik mulighed for at udvikle solide specialistkompetencer, så du står rigtig stærkt efter forløbet.
Hør, hvad PFA’s graduates siger om PFA

Finanselev

Som finanselev i PFA starter du på en uddannelse, der giver dig mange jobmuligheder i en spændende branche. Vi kan lære dig alt om pension og PFA’s mange andre forretningsområder, der skaber værdi for vores kunder.

Du får base i rådgivningscentret, for her lærer du butikken at kende helt nede fra maskinrummet og ud til den enkelte kunde. Du bliver altså en vigtig brik, og du finder hurtigt ud af, hvor stor værdi du faktisk skaber. I takt med at dine arbejdsopgaver udvikler sig, stiger dit ansvar. Men det bliver i dit tempo og sammen med en masse gode kollegaer.  
 
Hør, hvad PFA’s finanselever siger om PFA

Studiejob

Få praktisk og relevant erfaring i PFA, så du står endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Netværk med andre studerende, og deltag i sociale arrangementer i PFA Students. Vi har studiejob indenfor en lang række områder, og vi er altid interesserede i at høre fra morgendagens talenter.