Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Student i PFA Investment Strategy & Analysis
Er du faglig stærk i økonomi og nærer du en stor interesse for sammenhængen mellem den realøkonomiske udvikling og de finansielle markeder? Har du et skarpt øje for detaljerne i dine opgaver og er du blandt de bedste på din årgang? Så er en studentermedhjælper stilling i PFA Asset Managements Investment Strategy & Analysis måske noget for dig.
19/02/2025 Læs mere
Studentermedhjælper til booking af pensionsmøder
”Kan du sige ”ja” til følgende, så er jobbet som studentermedhjælper måske lige dig: Du nyder at yde en god kundeservice og vil trives med at bruge telefonen som dit primære arbejdsredskab. Du er udadvendt og kan tale med forskellige mennesketyper. Du vil gerne lære en masse om pension og kan lide at arbejde i et team med energi og engagement,” siger Camilla Lerche Hansen, der er leder af Velkomst II i PFA.
21/02/2025 Læs mere

Ansættelsesprocessen i PFA

En ordentlig ansættelsesproces er vigtig for, at vi får et godt indtryk af hinanden. Dit CV er vores første indtryk af dig, og vi behandler det fortroligt. Lederen, der skal ansætte, gennemgår alle ansøgninger og kontakter dig, hvis du inviteres til en samtale. Hvis du ikke bliver inviteret videre i processen, får du et afslag pr. mail.

Vi beder om, at du kun søger ledige stillinger via linket i jobannoncen. Så kan vi nemlig passe godt på dine data og sikre dig den mest effektive behandling af din ansøgning.  

 

Den indledende samtale

I den indledende samtale møder du den rekrutterende leder og ofte også en medarbejder fra det team, du søger job i. Under samtalen får du mere at vide om jobbet og om PFA som virksomhed og arbejdsplads. Vi spørger også ind til din motivation for at søge jobbet. Og vi stiller skarpt på, hvad du brænder for, og hvordan dine erfaringer og kompetencer passer til jobbet.

Efter samtalen tager lederen stilling til, om du skal videre til en uddybende samtale. Hvis du ikke bliver kaldt til den uddybende samtale, får du et mundtligt afslag fra lederen.  

 

Den uddybende samtale og tests

Formålet med den uddybende samtale er at få et bredere og mere detaljeret billede af dig som person og potentiel medarbejder. Inden samtalen får du tilsendt link til test, som du besvarer online. Personlighedstesten giver et godt billede af din motivation og kompetencer i en arbejdsmæssig sammenhæng. Tilbagemeldingen foregår som en dialog mellem dig og en certificeret HR-konsulent. Fokus er på matchet mellem det ledige job og dine kompetencer.

Lederen er også til stede under samtalen, og her kan både du og lederen få svar på de eventuelle spørgsmål, der kan være dukket op efter den indledende samtale. 

 

Reference og straffeattest

Inden vi beslutter, om du bliver ansat, tager vi reference hos en af dine tidligere arbejdsgivere. Det sker efter aftale med dig.

Ved nogle ansættelser er PFA forpligtiget til at se straffeattest eller kørekort som en del af ansættelsesprocessen. Du vil blive bedt om at medbringe dette til fremvisning ved den uddybende samtale i de tilfælde, hvor det er relevant. PFA beholder selvfølgelig ikke kopi af dokumenterne.  

Mundtlig besked om afgørelsen

Når vi har truffet den endelige afgørelse, får du mundtlig besked, uanset om du får jobbet eller ej.   

Mangfoldighed

I PFA arbejder vi aktivt på at fremme en mangfoldig og inkluderende kultur. Derfor håber vi at modtage ansøgninger fra mange forskellige personligheder, så vores nye kollegaer også kan være med til at udvikle en arbejdsplads, hvor alle er respekterede og trives.

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!