PFA Graduate

Velkommen til læring, udvikling og fællesskab

Som graduate i PFA bliver du en del af et stort graduate-team, når du starter på vores spændende og inspirerende forløb på to år. Dit ansvar vokser i takt med, at du lærer PFA at kende, og du er du ansat i den samme afdeling gennem hele forløbet. Det giver dig en unik mulighed for at udvikle solide specialistkompetencer, så du står rigtig stærkt efter forløbet.

God plads til både ambitioner og fællesskab

I PFA får du plads til at udvikle og specialisere dig. Selvfølgelig i dit eget tempo og med god sparring og hjælp fra dygtige kollegaer. Vi har et skræddersyet graduateprogram klar til dig, så du kommer godt fra start. Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen, og du får fleksible rammer og masser af indflydelse. Sådan tror vi nemlig bedst, at vi i sammen kan skabe arbejdsglæde og gode innovative løsninger. 

Udover den store faglighed i hele huset, skal du nok også være indstillet på et stærkt og socialt fællesskab. For der er noget helt særligt ved at være PFA’er.  
Det får du også med

I PFA tager vi os godt af hinanden. Det betyder blandt andet en lækker frokost- og frugtordning og en god café latte i lækre omgivelser. Vi har også vores egen café, hvor du fx kan købe smoothies, gode økologiske snacks eller lidt til den søde tand. På den sociale front er der forskellige klubber, du kan melde dig ind i – fx PFA Social Club, vinklubben, kunstklubben og idrætsklubben. Derudover er der i løbet af året forskellige teamarrangementer, hvor I lærer hinanden bedre at kende både fagligt og socialt.  


Hvem kan søge?

Du skal have en kandidatgrad, og fordi vi har graduates i mange afdelinger, kan du have flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du kan fx have speciale inden for finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik. Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart. Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,3 millioner kunder og omkring 1400 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere 

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere