PFA Graduate

Velkommen til læring, udvikling og fællesskab

Som graduate i PFA bliver du en del af et graduate-team på 17 personer, når du starter på vores spændende og inspirerende forløb på to år. Du får en mentor, der giver dig sparring og hjælper dig, så du kan komme godt ind i dine arbejdsopgaver. Dit ansvar vokser i takt med, at du lærer PFA at kende, og målet er, at du bliver en del af 1-3 store projekter, der går på tværs af flere forretningsområder. I PFA er du ansat i den samme afdeling gennem hele forløbet, og det giver dig en unik mulighed for at udvikle solide specialistkompetencer, så du står rigtig stærkt efter forløbet.

Vælg den stilling, der passer til dig - Ansøg her

 

Graduate til salgsstrategier og store virksomhedskunder

Kunne du tænke dig at lære en masse om strategisk salg, få store udfordringer, udvikle dit ledelsespotentiale og blive klædt på til en spændende fremtid med mange muligheder? Som graduate i ’Strategisk Salg’ vil du arbejde helt tæt på PFA’s største virksomheds- og organisationskunder og PFA’s direktion.

Ansøg her

Graduate til fremtidens teknologiske it-platforme

Bliver du den nye graduate i ’DevOps & Cloud CoE,’ får du en hverdag, hvor du er med til at sætte scenen for fremtidens digitale pensionssystemer. Du kommer til at arbejde med Cloud og DevOps på tværs af applikationer, udviklerteams og platforme, og du skal være med til at bygge fundamentet for fremtidens it-platforme for alle vores udviklere og testere.

Ansøg her

Graduate til strategisk produktudvikling

Vil du være med til at udvikle PFA’s produkter? Som graduate i det team der udvikler og vedligeholder PFA’s pensionsprodukter, kommer du til at jonglere med finansiel teori, data, analyser og visualiseringer. Du får et unikt indblik i PFA’s mange spændende produkter, og du skal være med til at optimere vores brug af markedsanalyser, der er et afgørende redskab til at udvikle dem.

Ansøg her

Graduate til juridisk ledelsesstøtte

Kan du se dig selv i et high performance team, der arbejder tæt sammen med direktion og bestyrelse og er tæt på de ledelsesmæssige beslutninger? Som graduate i PFA’s Direktionsstab kommer du til at arbejde med en lang række juridiske opgaver for koncernens selskaber og datterselskaber, og du får alle muligheder for at lære PFA’s forretning at kende fra det vigtigste udsigtspunkt.

Ansøg her

Graduate til integrering af bæredygtige investeringer

Brænder du for bæredygtighed, og vil du arbejde i krydsfeltet mellem samfundsansvar og investeringer? Så er du måske den nye graduate i PFA’s ’ESG team’, der udøver aktivt ejerskab og integrerer bæredygtighed i PFA’s investeringsprocesser. Det er et område i rivende udvikling, og vi står foran en masse spændende opgaver, der handler om bæredygtighed, samfundsansvar og investeringer.

Ansøg her

Graduate til Data science

Er du passioneret af data og drevet af tal og science? Så passer du helt perfekt ind i ’AI & Analytics’, hvor du kommer til at arbejde med full-stack data science. Ligesom os andre elsker du sikkert at fordybe dig helt ned i detaljerne, og du kan glæde dig til at være med til at udvikle de banebrydende, digitale, intelligente løsninger, der skal sikre gode oplevelser for PFA’s mange kunder.

Ansøg her

Graduate til risikostyring

Som graduate i ’Risk & Compliance’ skal du være med til at gøre risikostyring og compliance endnu mere forretningsorienteret. Det er en unik mulighed for dig, der drømmer om at blive specialist inden for bl.a. operationel risiko og compliance. Du får mange kontaktflader i PFA og lærer om risikostyring, og hvad der sker på både aktiv- og passivsiden i en stor pensionskoncern.

Ansøg her

Graduate til PFA’s store datamængder

Som graduate i ’Data & IT’ bliver du en del af vores ’Data ART’. Det er et af fire Agile Release Trains i PFA’s SAFe setup, hvor mere end 300 medarbejdere, planlægger, udvikler og demoer sammen. Vi håber, at vi finder dig, der drømmer om at arbejde med selve kernen af PFA’s datagrundstof, kan lide at arbejde i dybden, elsker at tilegne dig viden og ser styrken i at arbejde i et team.

Ansøg her

Graduate til it, digitalisering og forandringer

Er du vores kommende graduate, der skal være med til at implementere PFA’s strategi for it og digitalisering? Du får hos os en unik og faglig ballast, hvis du gerne vil være rigtig dygtig inden for feltet it-strategi, digitalisering og forandringsudvikling. Du bliver en del af en organisation, der investerer massivt i it. Fordi PFA tør gå nye veje med it og teknologi, får du mulighed for at arbejde med af de nyeste metoder og tilgange.

Ansøg her


Graduate til opsparings-, investerings- og rådgivningskoncepter

’Product & Digital Offering’ er bindeleddet mellem PFA’s opsparingsprodukter og de rådgivere, der møder kunderne hver dag. Du skal være med til at sætte retning for PFA’s opsparingsprodukter og rådgivningskoncepter og klæde vores rådgivere på til den bedste formuerådgivning. Du udvikler dig til en bred profil og får dybt indblik i pensionsprodukter, investeringsunivers, kunder og services.

Ansøg her

Graduate til indsigter via data og analyse

I ’Operations & Analysis’ skal du være med til at arbejde målrettet med Business Intelligence. Det sker via indsigter, rapportering, analyser og forecasts, der effektiviserer processer, optimerer ressourcer, øger salg og sikrer relevant rådgivning. Du vil opleve, at der er stor respekt om – og efterspørgsel på vores løsninger, fordi vi er med til at skabe nye, værdfulde indsigter med Business Intelligence.

Ansøg her

Graduate til marketing automation

Brænder du for data, analyse og kommunikation? I ’Marketing’ bliver du en del at teamet, der varetager alle marketingaktiviteter i PFA og har ansvar for at opbygge, fastholde og udvide kundernes kendskab til PFA. Du kommer til at arbejde med at gøre vores kundekommunikation endnu mere enkel via marketing automation, men du får også andre opgaver, så du opbygger en solid marketing værktøjskasse.

Ansøg her

Graduate til management strategi

Har du en management konsulent i maven, så er du måske den rigtige graduate til Stategiteamet. Vi løser vigtige og strategiske opgaver for PFA’s direktion – mange med direkte eller indirekte sammenhæng til PFA’s strategi ’Kommerciel ansvarlighed 2023’. Hos os bliver du dygtig til problemløsning og strategisk formidling, og du får en meget bred kontaktflade til hele organisationen.

Ansøg her

Graduate til køb og salg af investeringsejendomme

Som graduate i ’Nordic Real Estate,’ bliver du en del af et af de mest ekspansive ejendomsteams i Danmark. Vi udvikler, køber, sælger og forvalter ejendomme i PFA Ejendomme, hvor porteføljen udgør 71 milliarder kroner, fordelt på investeringer i Norden og resten af verden. Hos os lærer du alt om ejendomshandel på den helt store klinge – også bæredygtige ejendomskoncepter.

Ansøg her

Graduate til mennesker og procesforbedringer

Vil du sætte dine evner i spil i spændingsfeltet mellem moderne teknologi og mennesker? Som graduate i ’Driftsudvikling & projekter’ skal du være med til at sikre nye og forbedrede processer og it-værktøjer til bl.a. PFA’s Skadecenter, der behandler forsikringssager og arbejder med skadeforebyggelse. I vores team træder du ind i et felt, der ligger helt i toppen af PFA’s strategiske prioriteringsliste.

Ansøg her

Graduate til ny teknologi og intelligente arbejdsprocesser

Vær med til at sætte digitale assistenter og ny teknologi i højeste gear! Som graduate i ’Forsikringsindsigt’ vil du arbejde med at højne kvaliteten af datadrevne anbefalinger til PFA’s ledelse og medarbejdere via udvikling af digitale assistenter, deskriptive og prædiktive analyser samt løbende rapportering. Du får mulighed for at arbejde med teknologier, der i løbet af få år vil ændre vores måde at arbejde på i pensionsbranchen.

Ansøg her

Graduate til professionel projektledelse

Har du en rigtig dygtig projektleder i maven og leder efter en mulighed for at udleve og udvikle dit potentiale? Hvis du bliver graduate i PFA’s projektlederområde, skal du arbejde med projektledelse i spændingsfeltet mellem forretning og it. Du opbygger en unik værktøjskasse som projektleder og skal arbejde med både tekniske problemstillinger og forretningsmæssig udvikling med stor betydning for PFA.

Ansøg her

God plads til både ambitioner og fællesskab

I PFA får du plads til at udvikle og specialisere dig. Selvfølgelig i dit eget tempo og med god sparring og hjælp fra dygtige kollegaer. Vi har et skræddersyet graduateprogram klar til dig, så du kommer godt fra start. Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen, og du får fleksible rammer og masser af indflydelse. Sådan tror vi nemlig bedst, at vi i sammen kan skabe arbejdsglæde og gode innovative løsninger. 

Udover den store faglighed i hele huset, skal du nok også være indstillet på et stærkt og socialt fællesskab. For der er noget helt særligt ved at være PFA’er.  
Det får du også med

I PFA tager vi os godt af hinanden. Det betyder blandt andet en lækker frokost- og frugtordning og en god café latte i lækre omgivelser. Vi har også vores egen café, hvor du fx kan købe smoothies, gode økologiske snacks eller lidt til den søde tand. På den sociale front er der forskellige klubber, du kan melde dig ind i – fx PFA Social Club, vinklubben, kunstklubben og idrætsklubben. Derudover er der i løbet af året forskellige teamarrangementer, hvor I lærer hinanden bedre at kende både fagligt og socialt.  


Hvem kan søge?

Du skal have en kandidatgrad, og fordi vi har graduates i mange afdelinger, kan du have flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du kan fx have speciale inden for finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik. Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart. Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.  

I jobopslagene kan du se de mere specifikke krav. 

Hør mere om dine muligheder

Nysgerrig? Så er det bare med at tage fat i Karina Roulund Bergmann, der er Graduate Programleder. Du kan kontakte Karina på krb@pfa.dk.

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,3 millioner kunder og omkring 1400 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere