PFA Graduate

Kick start din karriere som Graduate i PFA

Rekruttering til PFA graduateprogram 2023 er afsluttet. Vi åbner for ansøgninger igen i slutningen af 2023 til opstart i september 2024.

Som graduate i PFA får du en unik karrierestart, hvor du fra dag ét får udvidet dit professionelle netværk. Du bliver fastansat fra starten og kommer til at arbejde i Danmarks største pensionsselskab. I PFA sætter vi barren højt – både for det fællesskab vi har med vores kunder og for udvikling af de teknologier, der er med til at forme fremtiden i vores branche. Vi forventer, at du har modet til at gå forrest og tænke nyt – og vi garanterer, at din indsats vil blive anerkendt og belønnet.

Ambitioner og fællesskab

I PFA får du plads til at udvikle og specialisere dig i dit eget tempo og med god sparring og hjælp fra dygtige kollegaer.
 
Vi har et skræddersyet Graduate Program klar til dig, hvor du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen, og du får fleksible rammer og masser af indflydelse.
 
Sådan tror vi nemlig bedst, at vi i sammen kan skabe arbejdsglæde og gode innovative løsninger.
 
Udover den store faglighed i hele huset, har vi også et stærkt og socialt fællesskab. Der er noget helt særligt ved at være PFA’er.

Hvem kan søge?

Du skal have en kandidatgrad, og fordi vi har graduates i mange afdelinger, kan du have flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du kan fx have speciale inden for finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik. 

Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart. Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

Du skal have færdiggjort din kandidat for at starte som graduate. Men du kan sagtens søge et graduatejob nu, hvis du forventer at blive færdig som kandidat til næste sommer, for programmet først starter op i september året efter.

Graduate programmets elementer 

Bootcamps
På bootcamps udvikler du sammen med de andre graduates generelle kompetencer og soft skills, der accelererer din performance og gennemslagskraft.

Mentorordning
Du får fra start tilknyttet en mentor, som du løbende kan sparre med om din professionelle udvikling og om det at navigere i et fuldtidsjob.

Faglig udvikling
Du udvikler din faglige viden gennem on the job training, via din leder og kolleger i dit team, men også via programmet, hvor din forretningsforståelse gradvist udbygges gennem oplæg og aktiviteter.
  

Personlig udvikling
Du arbejder løbende med din personlige udvikling, både i din dagligdag gennem feedback fra din leder og kolleger og i særdeleshed på særlige graduate netværksmøder faciliteret af en coach. Derudover tager en personprofil og modtager en tilbagemelding, som vil give dig øget indsigt i egne styrker og faldgruber, som du og din leder kan arbejde videre med.


Accelereret netværk
I graduate programmet er der fokus på Teambuilding af jeres hold, så I får et stærkt netværk og sammenhold, bl.a. gennem flere indledende onboarding dage og et fælles Graduate Døgn.
Derudover introduceres I gennem programmet hurtigt til de øvrige graduate årgange, forretningen, vigtige stakeholders og sammenhænge i vores værdikæde.

Bliv klogere på forløbet

Spørgsmål & svar

Hvorfor skal jeg vælge at søge PFA’s Graduate Program?

            
Du deltager i et unikt program, der accelerer din udvikling både fagligt og personligt kombineret med et unikt sammenhold blandt vores graduates. I PFA er du desuden fastansat fra starten og skal ikke kvalificere sig til efterfølgende ansættelse gennem graduate forløbet. Med denne model mener vi at vi opnår 2 ting: At vores graduates hurtigere får meget ansvar, da deres ledere ved, at de ikke er på vej videre lige om lidt At der ikke er intern konkurrence blandt vores graduates ift. at kvalificere sig, men i stedet åbenhed, tillid og sparring.

Hvad indeholder jeres Graduate Program egentlig? 

  
Du kan læse mere om programmets elementer her

Hvordan foregår udvælgelsen?

  
Den følger vores normale ansættelsesprocedure som du kan læse mere om her. Særligt for ansøgere til vores graduate program er, at du vil blive bedt om at forberede en case til 2. samtale.

Er der rotation i jeres Graduate Program?

  
Man kan selv påvirke det. I udgangspunktet er du ansat i samme team hele forløbet men det er noget man lokalt aftaler med sin leder, når man er blevet ansat. I nogle stillinger giver det mere mening også at dygtiggøre sig i andre teams end i andre.

Er der mentor-ordning i jeres Graduate Program

  
Ja, du sparrer med en mentor gennem hele programmet. Vi har i det hele taget stort fokus på at du kan sparre med både mentor, øvrige graduates og især med din leder og dit team.

Hvilken lønpakke får man som graduate i PFA?

  
Graduates ansættes på samme gode vilkår som øvrige medarbejdere. Det afhænger mere specifikt af overenskomst, uddannelse og erfaring.

Læs mere om PFA

 

PFA som arbejdsplads

PFA er en arbejdsplads med klare værdier - Professionel, Fair og Ansvarlig. Det gælder både overfor vores kunder og for vores kolleger. PFA udfylder en vigtig rolle for vores kunder og samfundet, som gør det meningsfuldt for os at gå på arbejde.

Læs mere  

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   

Læs mere 

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 

Læs mere