PFA Graduate

Velkommen til læring, udvikling og fællesskab

Som graduate i PFA bliver du en del af et stort graduate-team, når du starter på vores spændende og inspirerende forløb på to år. Dit ansvar vokser i takt med, at du lærer PFA at kende, og du er du ansat i den samme afdeling gennem hele forløbet. Det giver dig en unik mulighed for at udvikle solide specialistkompetencer, så du står rigtig stærkt efter forløbet.

God plads til både ambitioner og fællesskab

I PFA får du plads til at udvikle og specialisere dig. Selvfølgelig i dit eget tempo og med god sparring og hjælp fra dygtige kollegaer. Vi har et skræddersyet graduateprogram klar til dig, så du kommer godt fra start. Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen, og du får fleksible rammer og masser af indflydelse. Sådan tror vi nemlig bedst, at vi i sammen kan skabe arbejdsglæde og gode innovative løsninger. 

Udover den store faglighed i hele huset, skal du nok også være indstillet på et stærkt og socialt fællesskab. For der er noget helt særligt ved at være PFA’er.  
Det får du også med

I PFA tager vi os godt af hinanden. Det betyder blandt andet en lækker frokost- og frugtordning og en god café latte i lækre omgivelser. Vi har også vores egen café, hvor du fx kan købe smoothies, gode økologiske snacks eller lidt til den søde tand. På den sociale front er der forskellige klubber, du kan melde dig ind i – fx PFA Social Club, vinklubben, kunstklubben og idrætsklubben. Derudover er der i løbet af året forskellige teamarrangementer, hvor I lærer hinanden bedre at kende både fagligt og socialt.  


Læs om vores 8 spændende og attraktive graduate stillinger her

Graduate til Strategisk Forretningsudvikling

Vil du arbejde med strategi, konceptudvikling og bruge dine evner for tal, PowerPoint, stakeholder management og knivskarpe analyser? Så passer du perfekt i ’Kommerciel Strategi og eksekvering’, hvor du får en masse gode kollegaer og vil være med til at drive udviklingen og implementeringen af nye værditilbud til PFA’s mange kunder indenfor erhverv, privat, pension og bank.


Graduate til Strategisk Sundhed

Brænder du for at arbejde strategisk med trivsel, kultur og udvikling? Så er det måske dig, der skal være en del af vores team, hvor du kommer helt tæt på kulturen i nogle af Danmarks største virksomheder og skal være med til at højne trivslen og reducere risikoen for langtidssygemeldinger. Du bliver en del af et team på syv med en bred erfaring, forskellige fagligheder og et stort engagement.


Juridisk graduate til HR

Vil du være en del af et specialiseret team, der arbejder tæt på PFA’s direktion og ledere, og rådgiver, faciliterer og implementerer ledelsesmæssige beslutninger? Så kan du få 30 gode kollegaer i HR og glæde dig til et spændende job med juridiske udfordringer, ansvar, en bred kontaktflade og et perfekt springbræt til at lære at koble juraen med forretningen.


Graduate til Koncernskat

Brænder du for kunstig intelligens, deep learning, NLP og automatisering? Så har du mulighed for at være med til at transformere og udfordre traditionel databehandling i en af Danmarks mest komplekse virksomheder. Du får et udfordrende, spændende og skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere med stor personlig og faglig udvikling.

Graduate til It-strategi og Governance

Brænder du for it-strategi, digitalisering og forandringsudvikling? Så er du måske én af vores kommende graduates, der får mulighed for at komme helt tæt på processen med at implementere PFA’s banebrydende strategi for it og digitalisering. Du får en unik og faglig ballast, og du bliver en del af en organisation, der tør at gå nye veje med it og teknologi.


Graduate til Koncernjura

Kan du se dig selv i hjertet af PFA's koncernjuridiske afdeling? Så er det lige præcis dig, vi har brug for til at yde support og strategisk rådgivning på tværs af koncernen. Du kommer til at praktisere jura, balancere relevante forretningshensyn og sikre god governance. Samtidig vil du samarbejde med vidt forskellige forretningsområder og lære af de bedste.


Graduate til By- og projektudvikling

Vil du tæt på bygge- og udviklingsprojekter i Danmarks største ejendomsportefølje på 77 mia. kr.? Så kan du blive graduate Nordic Real Estate, hvor vi udvikler, køber, sælger og forvalter ejendomme i PFA Ejendomme. Du bliver en del af et ekspansivt team, hvor du kan lære en masse af teamet, og hvor vi er meget bevidste om, at vi lykkes med vores innovative projekter.


Graduate som Data Scientist

Står udvikling af modeller, algoritmer og intelligente værktøjer højt på ønskelisten? Så kan du her få dit ønske opfyldt og samtidig gøre PFA endnu bedre. Du bliver en del af et team på otte, der arbejder med hele data science værdikæden fra idé og koncept til produktionssætning og effektmåling. Du får en spændende arbejdsdag og masser af plads til at bruge din analytiske sans og nysgerrighed.

 
Hør mere om dine muligheder

Vil du med på rejsen, så skal vi bruge din ansøgning hurtigst muligt og aller senest 31. januar 2022. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte  graduate ansvarlig Karina Roulund Bergmann på krb@pfa.dk.

Hvem kan søge?

Du skal have en kandidatgrad, og fordi vi har graduates i mange afdelinger, kan du have flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du kan fx have speciale inden for finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik. Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart. Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,3 millioner kunder og omkring 1400 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere 

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere