Corporate responsibility

Mere til dig - både i dag og i morgen

Vi tænker på fremtiden

I PFA ved vi, at de handlinger, vi foretager i dag, har betydning for det liv, vi kommer til at leve i morgen. Med ca. 1,3 mio. kunder har vi et særligt ansvar, og det er vi os bevidst. Derfor har vi et ønske om at være med til at skubbe samfundet i en mere bæredygtig retning - til gavn for både mennesker og miljø. Det gør vi ved at koble fem af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling til vores forretningsstrategi.

Vi arbejder for at skabe den bedst mulige fremtid gennem tre fokusområder:

Ansvarlige investeringer

Vi investerer ansvarligt, og som aktive ejere påvirker vi de selskaber, vi investerer i for at skabe en mere bæredygtig adfærd.

Læs mere

 

Et sundere arbejdsliv

Vi arbejder for at skabe et bedre og sundere livsgrundlag for vores kunder i alle livets faser - både når de er på arbejde, og når de har fri.

Læs mere

 

Det gode seniorliv

Vi fokuserer på de bedste muligheder for at skabe et aktivt og godt liv i den tredje alder.
  

Læs mere

 

Hør PFA's Group CEO Allan Polack fortælle, hvordan PFA arbejder med samfundsansvar   

Respekt for fremtiden og hinanden

 Vores arbejde med samfundsansvar udspringer af PFA’s Corporate Responsibility strategi ‘Investering i et bæredygtigt samfund 2017 – 2020’. Fundamentet for arbejdet er baseret på anerkendte internationale konventioner og retningslinjer, som har fokus på at respektere menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption - herunder FN Global Compacts 10 principper, som PFA underskrev i 2009, de FN-støttede principper for ansvarlige investeringer, PRI og Paris-aftalen, der blev indgået under COP21.