Billetter

Køb din billet allerede i dag, der er begrænset antal billetter!

Køb billet

PFA Seniorforum 3. marts 2024 i Bella Center

En dag fyldt med inspiration til det gode seniorliv

Søndag den 3. marts slår vi dørene op til PFA Seniorforum i Bella Center i København. Glæd dig til en dag med spændende foredrag, debatter og udstillere, der sætter fokus på senkarriere, økonomi, sundhed, bolig, livsstil og meget mere.

Brug en dag på resten af dit liv

PFA Seniorforum er ren inspiration til livet - og hvordan du vil leve det. Det handler blandt andet om at realisere drømme, planlægge en god senkarriere og leve et liv med høj livskvalitet. Uanset hvor du er i livet, kan du se frem til en spændende dag.

Vi har samlet nogle af landets bedste foredragsholdere...

  

 
LIVE: Mads og A-holder tager temperaturen på danskernes seniordilemmaer

Gå ikke glip af en liveoplevelse med Mads og A-holdet! Det er direkte, ærligt og sjovt, for A-holdet lægger ikke fingre imellem, når de skyder med skarpt. Panelet består af: 

  • Preben Kristensen, skuespiller og entertainer
  • Christine Feldthaus, livsstilsekspert
  • Camilla Holm, PFA’s koncerndirektør
 

 
Hvad sker der egentlig i hovedet på de voksne danskere?

Christine giver sine bud på, hvordan primært baby boomers og generation X ser sig selv i den tredje alder. Hvad skal der egentlig ske? Og hvad skal der være tid og råd til, når man er trappet ud af arbejdslivet eller på vej til det? Med udgangspunkt i sin viden om danskerne – giver Christine sine bud på, hvad der også venter lige om hjørnet – også for hende selv. Du vil måske nikke genkendende til en del. Forvent humor og uhøjtidelige toner.

 


Videnskabens svar på et langt liv

Med afsæt i sin bestseller ’Gopler ældes baglæns’ fortæller Nicklas Brendborg om videnskabens svar på et langt liv. Hvad skal vi spise, og hvordan skal vi leve? For at finde svarerne tager vi på en rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs møder vi zombieceller, gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd og –kvinder. Der er garanti for underholdning og overraskende svar på spørgsmålet om nøglen til et langt liv. 

 

  
DEBAT: Er der en udløbsdato på arbejdslysten?

Fire forskellige hjerner og udgangspunkter samles i en debat om arbejdslyst. Er der en udløbsdato, og er der nogle konkrete gode råd til hvordan og hvornår?

  • Anne Sophia Hermansen, kulturkommentator
  • Preben Kristensen, skuespiller og entertainer
  • Torben Frølich, kommunaldirektør, Gentofte kommune
  • Jesper Brask Fischer, velfærds- og seniorchef i PFA
 

...dem og mange flere kan I blandt andet møde på dette års PFA Seniorforum.

Sådan så det ud ved sidste PFA Seniorforum
– vil du med i år?