Book den rådgivning, der passer til dig

Sparegris

Pensionsrådgivning

PFA anbefaler, at du får pensionsrådgivning, når du er ny kunde i PFA, når der sker ændringer i din livs- eller arbejdssituation, mens du er midt i halvtredserne, og når du er tæt på det tidspunkt, hvor du vil gå på pension.

Gå på pension

Formuerådgivning

Som kunde i PFA kan du også bruge os til at forvalte resten af din langsigtede opsparing. Det kan fx være penge du sparer op til et forældrekøb eller andre drømme.

 

Pensionsrådgivning, der passer til dine behov

 

image

Mit PFA

Brug Mit PFA til at få overblik over din pensionsordning. Hent også oplysninger fra Pensionsinfo om dine øvrige pensioner i andre selskaber.

På Mit PFA finder du også PFA’s anbefalinger til, hvordan du får mest muligt ud af din ordning.

image

PFA Rådgivningscenter

Har du enkelte spørgsmål om din ordning, kan du med fordel ringe til vores Rådgivningscenter.

De kan fx hjælpe dig med at ændre dine forsikringer, ændre dine indbetalinger, bestille en udbetalingsberegning til dig eller sætte dine pensionsudbetalinger i gang.

RådgiverPensionsrådgivning

Pensionsrådgivning foregår enten som et fysisk møde med en pensionsrådgiver, hvor i sammen gennemgår din pensionsordning, eller som webrådgivning.

Webrådgivning giver dig mulighed for at få rådgivning fx i ro og fred hjemme efter arbejde - evt. sammen med din partner. Rådgiveren er med på telefonen og på din pc og guider dig igennem din ordning og dine valgmuligheder.

Du kan foretage de fleste ændringer i din ordning her og nu med NemID.

Formuerådgivning

Får du nok ud af din formue?

I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at få dine penge til at vokse.

Investerer du din formue sammen med PFA Bank, sparer du tid og penge.

Du overlader investeringerne til eksperterne hos PFA Asset Management, som ellers har været forbeholdt professionelle investorer.

Vi er en af Danmarks største formueforvaltere, og du bliver en del af et investeringsfællesskab og dermed den stordrift, som sikrer lave priser.

Du følger med i investeringerne direkte på din netbank eller på mobilen.

InvesteringFå PFA til at forvalte din formue

Du får adgang til nogle af branchens dygtigste investeringseksperter.

Vælger du at samarbejde med PFA Bank, får du tilknyttet en certificeret formuerådgiver, som løbende vil være i kontakt med dig.

Vi starter med at afdække din risikoprofil, så du er sikret, at investeringerne foretages ud fra din holdning til risiko.

Investeringsmulighederne er valgt ud fra traditionelle investeringsstrategier, og de er attraktive for dig som privatinvestor, uanset hvor risikovillig du er.

PFA investerer aktivt på mange forskellige markeder for at tage højde for den usikkerhed, fremtiden altid rummer.

 

Giv din formue vokseværk

PFA har de seneste år skabt nogle af branchens højeste afkast.

Bag konstante høje afkast ligger et stærkt fokus på risikostyring. Et alsidigt udbud af danske og udenlandske aktier og obligationer er sat sammen for at skabe størst mulige afkast.

 

 

 

 

 

 

 

Book formuerådgivning