Kort vej til hjælp

Din sundhed er lige så vigtig som din opsparing, og vi er klar med en hurtig og effektiv indsats,
hvis du mister balancen, bliver syg eller kommer til skade.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

 

 

Hjælp til en sundere livsstil

Har du svært ved at finde balancen i hverdagen eller udfordringer med kost, vægt eller motion? I PFA er vi altid kun et opkald væk, og du kan ringe anonymt og få hjælp til de udfordringer, du står med.

Læs mere 

 

Har du mistet balancen?

Har du mistet balancen i hverdagen eller mærker du symptomer på stress? Du er ikke alene. Mere end hver fjerde dansker oplever psykiske udfordringer som stress, uro og angst.

Læs mere 

 

Har du smerter?

Ondt i ryggen, ømt knæ eller en stiv nakke kan gøre dagen til et mareridt. Typisk bliver det ikke bedre af bare at arbejde videre, så derfor gælder det om at tage alle skader og skavanker i opløbet.

Læs mere 

Hos PFA er der kort vej til hjælp

Hurtig indsats er tryghed i hverdagen – både for dig og dem omkring dig.
 

Sundhed og trivsel

Få hjælp til forebyggelse, trivsel og tidlig indsats, hvis du er i risiko for at blive syg, stresset eller gerne vil leve sundere. Jo før du reagerer på symptomer, des bedre.

Hurtig behandling

Om det er mindre skavanker eller mere omfattende forløb, så hjælper vi dig nemt til undersøgelse og hurtig behandling. Tidlig indsats kan gøre en stor forskel.

Tryghed og støtte

Vi er med hele vejen, også hvis du ikke længere kan arbejde. Vi hjælper med rådgivning og støtte, og i yderste tilfælde også erstatning til dig eller dine efterladte.

Vi hjælper dig hele vejen

Ring og få hjælp på

70 12 50 00