Stort fællesskab giver mange fordele

Som kunde i PFA har du flere fordele, end du måske lige forestiller dig. Nogle har konkret værdi for dig her og nu, nogle har du mulighed for at give videre til dine nærmeste og andre er rare at kende til, hvis du skulle få brug for dem senere.

Rådgivning hele vejen rundt

Uanset om du har et par års erfaring på arbejdsmarkedet, er ved at planlægge de sidste eller slet ikke indbetaler til din pension, så har du brug for overblik og rådgivning. I PFA kigger vi ikke kun på pension og forsikring, men også formue, bolig, seniordrømme og meget mere. Vi skal nemlig hele vejen rundt for at sikre, at du har ro i maven og kan føle dig tryg økonomisk.

 

Attraktive skadeforsikringer i samarbejde med LB Forsikring

Som kunde i PFA kan du få foden indenfor i LB Forsikring, som normalt er forbeholdt udvalgte faggrupper. Vi har lavet en aftale, som giver dig adgang til nogle af markedets bedste forsikringer til hus, bil, indbo, rejser, og hvad du ellers har brug for.

Hør fra os når det er relevant for dig

Vil vi gerne sende dig nyheder og anbefalinger, når det er relevant for dig, fx hvis der sker ændringer i dit liv. Men i en række tilfælde kræver det, at vi har dit samtykke. Så kan vi bl.a. fortælle dig om nye lejeboliger, nye initiativer indenfor sundhed og sende dig invitationer til kurser og arrangementer.

Forsikringer giver økonomisk sikkerhed

Hvis sygdommen rammer, er økonomien nok det, du har mindst lyst til at tænke på. Men ved alvorlig sygdom og i værste fald dødsfald, kan det have store konsekvenser ikke at have gjort sig de tanker. Derfor har du mulighed for at forsikre dig til økonomisk sikkerhed på forskellige måder i PFA. Din arbejdsgiverordning indeholder typisk livs- og sundhedsforsikringer, men ellers har du mulighed for at købe dem.

 

PFA Helbredssikring til dig mellem 60-79 år

Hos PFA kan du få en attraktiv helbredsordning, når du er mellem 60-79 år, hvis du ikke allerede har en via din arbejdsgiver. Den giver dig hurtig adgang til undersøgelser og behandling på privathospitaler, privatklinikker og hos speciallæger. Det giver god tryghed til dig, der har din pensionsopsparing i PFA.

Boliger til hele livet

Som kunde i PFA har du fortrinsret til de forskellige boliger, som PFA ejer. Vi har flere boligtyper, for der er naturligvis forskel på, hvordan du vil bo i livets forskellige faser. PFA’s boliger ligger spredt over hele Danmark, og der kommer hele tiden flere til. Hvis du vil være opdateret på PFA’s boligtilbud, kan du tilmelde dig PFA Fokus, der løbende fortæller dig om nye tiltag. Du tilmelder dig på mitpfa.dk.

  

 

Attraktive kollegieboliger

I PFA har du fortrinsret til vores kollegier i de fire store uddannelsesbyer, hvor det ofte kan være svært at finde en bolig som studerende. Kollegierne i Odense og Aalborg står allerede færdige, mens København og Aarhus kommer til i 2023. Det er en af de fordele i PFA, som du selv kan bruge eller give videre til dine børn og børnebørn.

Læs mere

 

Fortrinsret til lejeboliger

Som kunde i PFA kan du skrive dig på venteliste og få fortrinsret til attraktive lejeboliger i ejendomme ejet af PFA. Vi har boliger over hele landet, og der mange størrelser og prislejer.

Læs mere 

 

Boliger til seniorlivet

Seniorlivet skal være trygt  og godt, og det gælder også i livet. Som PFA-kunde har du har mulighed for at skrive dig  op til PFA’s forskellige typer seniorboliger, der opfylder de behov og krav, man typisk stiller til en bolig i den tredje alder.

Læs mere

Investér med PFA i ryggen

Som kunde i PFA har du mulighed for at investere din øvrige opsparing ekstra fordelagtigt i PFA Invest via PFA Bank. Du får adgang til personlig rådgivning og sparring med specialiserede investeringsrådgivere og samtidig også trygheden ved at investere med en solid investeringspartner som PFA i ryggen. 

Få tips og inspiration hjemme i sofaen

PFA tilbyder en række online seminarer, hvor du kan blive klogere på emner om økonomi, arveforhold eller pensionsplanlægning. Du tilmelder dig det, du gerne vil vide mere om, og så er det bare at logge ind og deltage nemt og bekvemt hjemmefra den dag, webinaret foregår. 

Din ægtefælle/partner er naturligvis velkommen til at deltage, så I kan få fælles inspiration.

Opsparing med unik overskudsdeling

PFA er ikke som så mange andre. Da vi blev stiftet for over 100 år siden, frasagde vores ejere sig deres økonomiske udbytte, og sådan er det også i dag. Det betyder, at vi ikke skal tjene penge til aktionærer, men i stedet kan fordele et eventuelt overskud til dig og vores andre kunder via KundeKapital. Den uafhængighed giver dig også tryghed for, at vi kun har fokus på det, der tjener dig og din familie bedst.

Ring og snak med os – trygt og anonymt

Står du med fysiske eller mentale sundhedsproblemer, hvor du har brug for støtte og hjælp, så er PFA Sundhedslinje til for dig. Her er sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer klar til at lytte og give dig råd. Det kan være om alt fra vægt, kost og motion til stress, samliv og trivsel, og du kan ringe anonymt og uforpligtende. Dialogen mellem dig og PFA Sundhedslinje er nemlig anonym for PFA og for din arbejdsgiver.

Professionel rådgivning om arv og testamente

Som en af dine fordele i PFA har du mulighed for at få hjælp til testamente, fremtidsfuldmagter og lignende dokumenter. Vi har nemlig et samarbejde med to specialister i arve- og familieret, hvor du kan få rabat. Det er Advokater Ulrik Grønborg i Århus og Advokat Per Andreasen i København.

Kontakt din rådgiver eller PFA’s rådgivningscenter for at høre mere om TestamenteService.