PFA Senior- bofællesskaber

PFA Seniorbofællesskaber

PFA er i gang med at bygge to nye seniorbofællesskaber i Horsens og Odense. Her vil du have din private bolig samtidig med, at du har mulighed for at bruge de hyggelige og inspirerende fællesskaber lige udenfor døren. Seniorbofællesskabet i Odense vil være klar til indflytning primo 2021, og i Horsens forventes det at være klar ultimo 2022.

Vil du opdateres om kommende seniorbofællesskaber, kan du tilmelde dig nyt fra PFA her.

Interesseliste til PFA Seniorbofællesskab i Horsens og Odense

Interesselisten til seniorbofællesskaberne er åben, og hvis du er kunde i PFA, kan du skrive dig op på Mit PFA. Der kan du også læse mere om de enkelte ejendomme, boliger og områderne, de ligger i. På Mit PFA kan du finde boligen i Horsens ved at vælge Blumersgade 4 og boligen i Odense ved at vælge Lavsenvænget 1.

Nedenfor ses billeder af de nye seniorbofællesskaber i Horsens (tv.) og Odense (th.)

 

 
 

PFA Seniorboligstandard

PFA Seniorboligstandard opstiller kriterier for en god bolig til den tredje alder. Eksempelvis stilles der krav om elevator i etageejendomme, god belysning ved indgangspartier, dørtelefon med video og lave eller ingen dørtrin indvendig i boligerne. Mærkningsordningen er udviklet af PFA med rådgivning fra Statens Byggeforskningsinstitut - SBI.

Målet er, at nye boliger skal bygges efter PFA Seniorboligstandard i særligt udvalgte projekter. PFA bygger seniorvenlige boliger efter PFA Seniorboligstandard i Hillerød, Horsens, Køge og Odense.