Saml dine pensions-opsparinger

Har du flere pensionsopsparinger?

Har du flere pensions-opsparinger?

Rigtig mange danskere har opsparinger i forskellige selskaber, og det kan gøre det svært at vide, hvad der venter efter sidste arbejdsdag. Hos os kan du få et overblik over dine forskellige ordninger, og du kan samtidig samle dine opsparinger i PFA, så du slipper for at betale for administration til flere selskaber.

På Mit PFA kan du selv tjekke dine opsparinger. Du skal igennem få enkle trin, og vi guider dig hele vejen, så du selv kan vurdere, hvad der bedst kan betale sig for dig.

 

Hent din Pensionsinfo

 

Få et overblik over dine ordninger

 

Saml dine opsparinger 

Gode råd       

  • Tjek din ordning når du skifter job. Din nye arbejdsplads har måske en pensionsordning i et andet selskab, og i det tilfælde bliver dine tidligere opsparinger ikke automatisk overført til din nye ordning.

  • Det er ikke alle pensionsopsparinger, vi anbefaler dig at samle. På Mit PFA har vi gjort det nemt at få overblik over de pensionsopsparinger, du kan flytte, og dem du bør lade stå.

  • Saml dine pensionsopsparinger i PFA. Vi har generelt nogle af markedets laveste omkostninger, og vi har over en årrække dokumenteret evnen til at skabe høje afkast.

 
 

   

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til at samle dine pensionsopsparinger, skal du udfylde formularen nedenfor. Så ringer vi dig op og hjælper dig med alt det praktiske.