Tilpas dine forsikringer

Du har typisk forsikringer med i din pensionsordning, og de skal passe til dit liv. Der er stor forskel på, hvordan du bør være dækket, hvis du bliver gift eller skilt, om du har børn, eller du kun er dig. Hvis du er overforsikret, går du glip af opsparing, og hvis dine dækninger ikke matcher dit liv, får du ikke det optimale ud af dine forsikringer. Du skal især være opmærksom, hvis du har børn.

Tilpas dine forsikringer på Mit PFA

Ønsker du at ændre dine forsikringer skal du logge på Mit PFA og tage vores Forsikringsguide, så kan vi hjælpe dig med vores anbefalinger ud fra din situation. I nogle tilfælde kræver det at du afgiver helbredsoplysninger for at ændre dine forsikringer. Er det tilfældet, vil du automatisk blive guidet igennem en række spørgsmål om dit helbred. Undervejs kan du gemme dine indtastninger og genoptage udfyldelsen af helbredsskemaet inden for 14 dage.

Du kan undervejs i processen blive bedt om at skulle udfylde en attest i samarbejde med din læge, eller det kan være at PFA har behov for at indhente yderligere oplysninger fra fx hospital eller speciallæge. I disse tilfælde vil du altid blive kontaktet af PFA.

 

I nogle tilfælde vil man ikke kunne afgive helbredsoplysninger gennem Mit PFA, der vil det være muligt at afgive oplysningerne ved at downloade nedenstående helbredserklæring.