Overblik med Mit PFA

Mit PFA er for dig, der har en pensionsordning i PFA. Din pensionsordning skal være tilpasset dine behov og dit liv, for så får den størst værdi for dig. På Mit PFA hjælper vi dig godt på vej med guides og personlige anbefalinger. Hav dit NemID parat og log på med det samme.

Log på mit pfa

Få mest muligt ud af din ordning

image

1. Udfyld dine oplysninger

Jo mere vi ved om din situation, jo bedre kan vi rådgive dig. Start med at indtaste oplysninger om din nuværende økonomi under ”Dine oplysninger”, så bliver vores beregninger så præcise som muligt. 

Gå til Dine oplysninger


 

image

2. Hent oplysninger om dine andre pensioner på PensionsInfo

Mange af vores kunder har også opsparing og forsikringer i andre pensionsselskaber og banker. Vi anbefaler, at du henter oplysninger om dine andre ordninger via PensionsInfo. Det giver overblik over din samlede pensionsøkonomi og gør det lettere at planlægge din opsparing.

Hent PensionsInfo

   

 
 

 

image

3. Find dit Pensionstal på Mit PFA

Pensionstallet er et enkelt tal der fortæller, hvor stærk din nuværende pensionsopsparing er. Har du f.eks. et pensionstal på 80 vil et usikkert skøn være, at du har 80 % af din nuværende løn til rådighed i 20 år når du går på pension På Mit PFA har vi allerede beregnet dit Pensionstal.

Under Din Pensionsplan kan du også lægge en opsparingsplan og se hvad selv små justeringer kan gøre for din fremtidige levestandard. 

Find dit Pensionstal

  

image

4. Brug investeringsguiden  

Din opsparing skal være med til at sikre dig en god pensionisttilværelse. Derfor er vores vigtigste mål at få din opsparing til at vokse, og det gør vi ved at investere din pension. Har du en pensionsordning i PFA Plus, kan du selv tilpasse investeringerne, så de passer til dig.

Brug investeringsguiden