PFA Omsorg

Mere til dig og dine nærmeste

Aflastning fra en svær hverdag

Et effektivt energiboost, aflastning, genoptræning, rekreation eller bare et ophold lidt væk fra hverdagen. PFA Omsorg giver mulighed for, at du og dine nærmeste kan få en lille pause eller hjælp til at komme videre, når livet i en periode er lidt svært.

PFA Omsorg er et tilbud til PFA-kunder – og deres nærmeste – om ophold forskellige steder i Danmark. Opholdene betales af kunden selv, men til en særlig PFA pris. Årsagerne kan være meget forskellige, for når det handler om at blive svækket fysisk eller mentalt og ved sygdom, er det vigtigt at tage udgangspunkt i den enkeltes livssituation, behov og ressourcer. PFA Omsorg er et eksklusivt ophold som kan være med til at aflaste, genoptræne og udvikle dig eller dine nærmeste og kan ses som et alternativ til en miniferie eller et kroophold.

Omsorg for dig

PFA Omsorg kan for eksempel være et tilbud til dig, hvis du er blevet opereret, men ikke føler dig helt tryg i de hjemlige rammer og gerne vil have, at der er nogen, som kan hjælpe dig. Når du bliver fysisk eller mentalt svækket, kan selv de mest basale ting blive en udfordring, og så kan det være rart, at du er omgivet af professionelle og omsorgsfulde personer. Du kan også bruge PFA Omsorg som et genoptræningsophold, der rækker ud over de tilbud, som du ellers har til rådighed. Og du bestemmer selv, hvor og hvornår du ønsker genoptræning.

Omsorg for dine nærmeste

Det kan være hårdt, når ens nærmeste bliver fysisk eller mentalt svækkede og måske alvorligt syge. Det tærer både på kræfter, humør og sind at tage det store ansvar, som det kræver at passe et nært familiemedlem. Her kan et lille pusterum være tiltrængt, for du skal huske, at du selv skal være fyldt op med energi og overskud for at kunne give mest muligt videre. Hvis din partner for eksempel bliver syg, og det er dig, der står for plejen samtidig med, at du skal sørge for det daglige, så kan det være et tiltrængt pusterum både for dig, din partner eller dine børn, at din partner kommer på et ophold fyldt med omsorg, god service og et professionelt plejepersonale.

PFA Omsorg i flere niveauer

Der er tre forskellige former for PFA Omsorg, og de varierer i forhold til, hvor meget pleje, der kræves og hvilke muligheder for behandling, der skal være adgang til under opholdet.  

PFA Omsorg – Pusterum

Et ophold til dig eller en af dine nærmeste, som i dagligdagen har brug for hjælp til at komme rundt samt hjælp til rengøring, madlavning og let personlig hygiejne.

PFA Omsorg – Pleje

Et ophold til dig eller en af dine nærmeste som i dagligdagen har tilknyttet hjemmehjælp og evt. fysioterapeut eller lignende for at opretholde funktionsniveauet. 

PFA Omsorg – Fremgang

Et ophold til dig eller en af dine nærmeste som har brug for udvikling og træning. Det er intens pleje og hjælp, og der er stort fokus på, at man på opholdet oplever fremgang. Opholdet rækker ud over de offentlige tilbud og tager udgangspunkt i den enkeltes situation og behov.

Hvilken opholdstype passer til dig?

Valget af ophold til dig eller en af dine nærmeste afhænger både af dine ønsker og af visiteringen hos den enkelte leverandør. Derfor skal du have en dialog med leverandøren, hvor I sammen bliver enige om, hvilket ophold der er det rigtige i forhold til pleje og behov.

Ekstra omsorg giver øget livskvalitet

Hvis der er brug for at give dig selv eller en af dine nærmeste lidt ekstra omsorg eller hjælp i en periode, så har PFA udvalgt specielle steder, der leverer omsorg, pleje, og tryghed af høj kvalitet. Her får du et overblik, som leverandørerne beskriver dem selv.

   

   

   

 

Vejlefjord Rehabilitering

Vejlefjord har over 100 års erfaring med rehabilitering og er specialister i genoptræning efter bl.a. operation, længere tids sygdom samt skader eller ubalance i bevægeapparatet. Med et ophold i de smukke omgivelser på Vejlefjord Rehabilitering hjælper vi dig med at genfinde din energi og livskvalitet. Du bliver forkælet med sund økologisk kost og bor på en skøn enestue med eget bad, toilet og altan med udsigt til den fantastiske natur. 

Læs mere på www.vejlefjord.dk/pfa

GuldBoSund

GuldBoSund er familieejet og –drevet. Stedet er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skov og lige ned til Guldborgsund. De ansatte arbejder i tværfaglige teams bestående af sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, social– og sundhedsassistenter og hjælpere, som sammen med dig sikrer, at du opnår de bedste resultater. Der er stort fokus på genoptræning og rehabilitering, nærvær og omsorg samt sund og god mad fra eget køkken med anvendelsen af lokale råvarer.

Læs mere på www.guldbosund.dk/pfa

Kysthospitalet Care

På Kysthospitalet Care er livskvalitet for alle aldre. Du får et individuelt tilpasset ophold med fokus på genoptræning, kost, omsorg og sygepleje i trygge og naturskønne omgivelser direkte til skov og strand. Personalet har bred erfaring inden for kirurgiske og medicinske specialer, så det er et ideelt sted, hvis du er nyopereret, er midt i et sygdomsforløb eller har brug for at komme til kræfter.

Læs mere på www.kysthospitalet.dk/pfa

Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen har over 150 års erfaring med at drage omsorg for mennesker. På dit ophold vil du mærke, at vi altid ser mennesket og tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og behov. Vi har dygtige medarbejdere og hjemlige omgivelser med mulighed for fællesskab centralt beliggende på Frederiksberg i et grønt og roligt miljø.

Læs mere på www.diakonissestiftelsen.dk/omsorgsophold

PFA Omsorg - priser

Pusterum Pleje Fremgang
Sygeplejefaglig service - BASIS
Sygeplejefaglig service - UDVIDET Tilvalg
Diætist, fysioterapi, kiropraktor Tilvalg Tilvalg
Varmtvandsbassin Tilvalg Tilvalg
Personlig plan for at opnå forbedring efter endt ophold Tilvalg Tilvalg
Pris pr. døgn*
(inkl. moms)
2.750 - 3.450 kr.
Min. 2 dage
3.200 - 4.250 kr.
Min. 2 dage
3.600 - 5.000 kr.
Min. 7 dage
Weekendophold 5.500 - 6.900 kr. 6.400 - 8.500 kr. -
Ugeophold 19.500 - 24.150 kr. 22.400 - 29.750 kr. 25.200 - 35.000 kr.
Ophold inkl. forplejning 400 - 2.500 kr. pr. døgn
Generelt

Alle priser er for én person og alle opholdstyper indeholder:

  • Fuld forplejning
  • Adgang og introduktion til træningsfaciliteter
  • Mulighed for tilkøb til individuel pris (spørg specifikt leverandøren)
  • Alle priser er inkl. moms og gælder for én person

*Priserne gælder frem til 31.12.2020. PFA modtager ikke provision ved salg.

Sådan bruger du PFA Omsorg

Bliv ringet op 

1. Kontakt leverandøren og fortæl du er PFA kunde 

Book rådgivning 

2. Bliv enig med leverandøren om hvilket forløb, der er rigtigt for jer og bestil opholdet 

Udbetaling 

3. Betal direkte hos leverandøren