PFA Kollegier

PFA bygger fire nye kollegier til over 1.000 studerende. Kollegierne kommer til at ligge i Odense, Aalborg, Aarhus og København og skal skabe de optimale rammer for læring, fællesskab og bæredygtighed. Det første kollegie i Odense vil stå færdigbygget i 2020, mens kollegierne i Aarhus, Aalborg og København forventes at stå klar senest 2022.

Ventelisten til PFA Kollegiet Odense åbner 1. juli 2019.

Det er arkitektfirmaet Arkitema Architects, der i samarbejde med PFA har udviklet konceptet for de kommende PFA-kollegier. Partner Dorthe Keis ser kollegierne som enestående i forhold til at skabe dynamiske og attraktive studieboliger med udgangspunktet i moderne og socialt bæredygtige fællesskaber.

Ambitionen er, at kollegierne skal opnå en DGNB-certificering, der stiller krav til byggeri og indretning i forhold til bæredygtighed. PFA Kollegiet Odense, vil dermed blive et af de første kollegier i Danmark med en DGNB-certificering.

Se videoen af de nye PFA Kollegier til højre

 

Spørgsmål og svar om PFA Kollegier

1. Hvem kan søge om et værelse på kollegierne?

Kollegierne henvender sig til SU-berettigede studerende på videregående uddannelser. PFA-kunder vil få fortrinsret til at skrive børn og børnebørn op til kollegierne.

2. Hvornår står kollegierne klar til, at de studerende kan flytte ind?

PFA Kollegiet Odense står klar til indflytning i starten af 2020, mens kollegierne i Aarhus, Aalborg og København forventes at stå klar i 2022.

3. Hvornår kan man begynde at skrive sig op til et værelse?

PFA Kollegiet Odense åbner i starten af 2020, og du kan skrive børn og børnebørn på venteliste fra 1. juli 2019.

Ventelisten til kollegierne i Aarhus, Aalborg og København åbner seks måneder inden det enkelte kollegie åbner. PFA's kunder vil modtage informationer om kollegier og ventelister via vores nyhedsbreve. 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet PFA Fokus på Mit PFA.

 

 

4. Hvor bliver kollegierne placeret?

PFA Kollegierne kommer til at ligge i de fire største danske byer: København, Odense, Aarhus og Aalborg. PFA Kollegiet Odense er placeret i City Campus-området ved havnen.